Marketten Hirsizlik Yapti, Yakalanacagini Anlayinca Çalisani Biçakladi

Bagcilar’da bir marketten hirsizlik yapan sahis, kendisini fark eden market çalisanini biçaklayarak kaçti. Emniyetin çalismasi ile yakalanan zanli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, market çalisaninin hirsiza müdahale ettigi anlar kameraya yansidi.

Marketten Hirsizlik Yapti, Yakalanacagini Anlayinca Çalisani Biçakladi
Olay, 13 Ekim günü Bagcilar Çinar Mahallesi’nde bulunan bir market zincirinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir markete müsteri gibi gelen hirsiz, reyonlardan gida malzemesi çalarak çikis kapisina yöneldi. Durumu fark eden market çalisani E.Z. süpheliye müdahale etmek isteyince ortalik karisti. Market çalisani ile zanli arasinda kavga çikti. Zanli market çalisanini biçaklayarak kaçti. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasi kayitlarini inceleyerek zanlinin emniyette kaydi bulunan H.V. oldugunu belirledi.

Hirsiz tutuklandi, market çalisanina müdahale ettigi anlar kameraya yansidi

Yapilan çalismalar neticesinde polis zanli H.V.’yi Bagcilar Sancaktepe Mahallesi’nde kiskivrak yakalayarak gözaltina aldi. Emniyetteki islemleri tamamlanan H.V. sevk edildigi adli makamlarca ‘is yerinden hirsizlik ve yagma’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasanan o anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA