Kuzeysehir Ünite Merkezi'nde Sona Yaklasildi

Insaat çalismalarinin yogun bir sekilde devam ettigi Kuzeysehir Ünite Merkezi, önümüzdeki günlerde halkin hizmetine sunulacak. Merkez içerisinde pazar yeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, kurs merkezi, ticari dükkanlar bulunacak.

Kuzeysehir Ünite Merkezi'nde Sona Yaklasildi
Ihtiyaca ve talebe yönelik planlamalar gerçeklestiren Sehitkamil Belediyesi, önemli bir yatirimi daha tamamlama asamasina getirdi. Yapim asamasinin sürdügü Kuzeysehir Ünite Merkezi, önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandasin kullanimina açilacak. Kuzeysehir Ünite Merkezi, halkin birçok ihtiyacina tek merkezden cevap verecek. Kuzeysehir Ünite Merkezi, toplam 5 bin 500 metrekare alana üzerine 2 katli olarak yapildi. Ünite merkezi içerisinde pazar yeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, kurs merkezi, ticari dükkanlar ve 80 araçlik açik otopark bulunacak.

“Mahallemizin her türlü ihtiyaci karsilaniyor”

Kuzeysehir Ünite Merkezi’ne iliskin degerlendirmede bulunan Karacaören Mahalle Muhtari Resit Bozkurt, “Kuzeysehir bölgemiz, yeni olusan bir bölge ve hizla nüfusu artan bir bölge konumunda. Malum ihtiyaçlari da giderek artmaktadir. Kuzeysehir’in en önemli eksikliklerinden bir tanesi de ticari alanlarin az olmasi. Bu konuda sag olsun Sehitkamil Belediyemiz tarafindan Kuzeysehir’de çok önemli bir ünite merkezi olusturuluyor. Ünite merkezinin içerisinde pazar yeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, kurs merkezi, ticari dükkanlar ve 80 araçlik açik otopark bulunuyor. Kuzeysehir’in en önemli eksikliklerinden bir tanesi de eczanenin olmamasi. Açilacak bu ünite merkeziyle birlikte eczane sorunu da ortadan kalkmis olacak. Su an insaat çalismalari araliksiz bir sekilde devam ediyor. Ünite merkezinin tamamlanmasiyla birlikte vatandaslarimiz gelip buradan her türlü ihtiyaçlarini karsilayabilecekler. Taziyesi bulunan vatandaslarimiz, taziye evinde en güzel sekilde taziyelerini kabul edebilecekler, okula giden çocuklarimiz buradaki kütüphaneden en güzel sekilde yararlanabilecekler. Sehitkamil Belediyemiz tarafindan mahallemizin her türlü ihtiyaci karsilaniyor. Biz, Sehitkamil Belediyemiz yapmis oldugu hizmetlerden memnunuz. Yaptiklari hizmetlerinden dolayi basta Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na ve ekibine yürekten tesekkür ediyorum. Bu tür çalismalarinda devamini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA