Dügünde Damada Sok, Arkadaslari Dügüne 'Aci Kaybimiz' Yazili Çelenkle Geldi

Büyükçekmece’de evlenen çiftin dügününde damadin arkadaslarinin yaptigi saka görenleri saskina çevirdi. Üzerinde "Aci Kaybimiz" yazili çelenk ile dügün salonuna gelen davetliler yakalarina ise damadin fotografini takti. Yasanan ilginç anlar cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Dügünde Damada Sok, Arkadaslari Dügüne 'Aci Kaybimiz' Yazili Çelenkle Geldi
Geçtigimiz günlerde Ilhan ve Sema Yildiz çifti, Büyükçekmece’de yaptiklari dügün ile dünya evine girdi. Dügün sirasinda çiftin arkadaslari bir sürpriz yaparak salona "Aci Kaybimiz" yazili çelenk ve günes gözlükleri ile girerken, yakalarina ise damadin fotografini takti. Dügündeki davetliler saka karsisinda önce saskinlik yasadi. Evlenen arkadaslari için adeta bir cenaze merasimi düzenleyen grubu gören gelin ve damat ise sakayi gülerek karsiladi. Damat’in agabeyi Kadir Yildiz, dügün öncesi Ilhan Yildiz’in ‘Aci Kaybimiz’ yazili fotografini sosyal medyadan da paylasirken, yasanan o ilginç anlar cep telefonu kamerasiyla görüntülendi.

Damat Ilhan Yildiz’in agabeyi Kadir Yildiz, yaptiklari saka ile ilgili, “Günümüz çaginda insanlar arasinda, evlenenler bir tünele girmis gibi bir algi var. Biz de bundan esinlenerek böyle bir sey yaptik. Birkaç kisinin bir araya gelerek olusturdugu bir fikirdi. ‘Aci kaybimiz yazili bir çelenk yapalim’ dediler. Hatta daha sonra arkadaslarimdan biri ‘Aci Kaybimiz’ yazili resmin fotografini çekmis. Ben de sosyal medyada paylastim. Çok geri dönüsler aldim. ‘Ilhan’a bir sey mi oldu? Kaza mi geçirdi?’ diye. Ben de evlendigini söyledim. Sonrasinda biz bu sakayi sosyal medyada da paylastik. Iyi ve kötü yorumlar geldi. Bu tamamen espri, mizah amaçli çekilen bir videodur. Kiz tarafinin herhangi bir tepkisi olmadi ve gayet güzel karsiladilar” dedi.

Kaynak: İHA