Alanya Belediyesi'nin Kis Hazirliklari Merkez Ve Kirsalda Devam Ediyor

Alanya Belediyesi, kis aylarinda yasanabilecek olumsuzluklarin önüne geçebilmek için yagmur suyu drenaj ve dere temizligi çalismalarina devam ediyor

Alanya Belediyesi'nin Kis Hazirliklari Merkez Ve Kirsalda Devam Ediyor
Alanya Belediyesi’nin yürüttügü çalismalar bünyesinde Hacet ve Oba Çayinda temizlik çalismalari sürerken, kent genelinde rögar ve menfez temizligi de devam ediyor. Alanya Belediyesi ekipleri, kis hazirligi çalismalari çerçevesinde yapilan çalismalara hiz verirken, yagis durumunda yasanabilecek olumsuz durumlarin önlemini simdiden aliyor.

“Sorunsuz bir kis geçirecegiz”

Özellikle kent merkezinden geçen dere ve çaylarda temizlik çalismasina yogunlasan ekipler, Hacet Çayi’ndan sonra Oba Çayi’nda çalisma baslatti. Her iki bölgede de hummali bir çalisma yürüten ekipler, temizlik ve islah çalismalari ile taskin riskini de sifira indirdiler. Alt yapi çalismalarinin kent genelinde devam ettigini belirten Baskan Yücel, “Hizla büyüyen sehrimizde alt yapi çalismalarimiz da büyümeye endeksli olarak artarak devam ediyor. Özellikle kis aylarina yaklastigimiz bu günlerde yagislar baslamadan alt yapi çalismalarinin tamamlayacagiz ve sorunsuz bir kis mevsimi geçirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA