Tekirdag Yürek Burkan Görüntü Açiklamasi Arabanin Çarptigi Esek Ölüme Terk Edildi

Tekirdag’da arabanin çarpmasi sonucu telef olan esegin saatlerdir yol kenarinda ölüme terk edilmesi ve olay yerinden kaldirilmamasi vatandasin içini acitti.

Tekirdag Yürek Burkan Görüntü Açiklamasi Arabanin Çarptigi Esek Ölüme Terk Edildi
Çorlu Önerler Mahallesi ile Ergene Velimese Mahallesi baglanti yolu üzerinde gece yarisi yola çikan bir esege araba çarpti. Yol kenarina savrularak yere yigilan hayvanin bir süre sonra telef oldugu öne sürüldü.

“Içim acidi”

Gündüz saatlerinde yoldan geçerken esegi görüp duran Halil Daghan isimli bir vatandas, “Bu hayvan bu civarda otluyordu, görüyordum. Muhtemelen yakin bir yerdeki sayadan gelmis olabilir. Hayvanin cansiz bedenini görünce içim acidi” diye konustu.



“Cansiz bedeni bir an önce kaldirilmali”

Yoldan geçen servis soförü Deniz Gökçe de, “Ben devamli bu yolu kullaniyorum. Hayvan yol kenarinda yayilmis yatiyordu. Zavalli hayvana muhtemelen gece bir araba çarpmis. Telef oldugunu görünce çok üzüldüm. O da bir canli sonuçta can tasiyor. Hayvanin kaldirilmasi için belediyeyi aradim ancak ulasamadim. Yazik günah, vicdansizlik bu. Hayvanin ölüme terk edilmesi ve burada saatlerdir cansiz bedeni durmasi da büyük ayip. Lütfen yetkililer duruma müdahale etsin” diye konustu.

Kaynak: İHA