Emet Heyeti'nden Ankara Ziyaretleri

Emet Kaymakami Hasan Çiçek, Belediye Baskani Hüseyin Dogan, AK Parti Ilçe Baskani Süleyman Ciner Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Emet Heyeti'nden Ankara Ziyaretleri
Ilçede yapimi devam eden projeler ve yeni talepler ile ilgili projelerin takibi için AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan’i mecliste ziyaret eden Emet heyeti milletvekilleri ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanligi nezdinde çalisma yürüttüler. Heyet Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Nadir Alpaslan’i ziyaret ederek Emet ile ilgili projeleri sundular.

Ankara temaslariyla ilgili bir açiklama yapan Emet AK Parti Ilçe Baskani Süleyman Ciner, “Kültür ve Turizm Bakanligi Bakan Yardimcimiz Nadir Alpaslan’i Milletvekillerimiz Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler, Kaymakamimiz Hasan Çiçek ve Belediye Baskanimiz Hüseyin Dogan ile birlikte ziyaret ederek ilçemizin bakanligimiz nezdindeki ihtiyaç ve taleplerini ilettik. Bakan Yardimcimiz Nadir Beyefendiye bizlere karsi göstermis oldugu ilgi alaka ve destekleri için sükranlarimi sunuyorum. Ilçemizde hükümetimiz ve belediyemiz vasitasi ile birçok proje birlikte yürütülmektedir. KYK yurdunda oldugu gibi kisa bir süre sonra Gençlik Merkezimizde açilacak. Bu arada belediyemizce alt yapi çalismalari sürerken, hanin restoresi, yeni hükümet binasi yapimi, park bahçe yapimlari, yol projeleri, apart hazirliklari derken gelecek yil bambaska bir Emet’e ulasacagiz Allah’in izniyle. AK Partimizin ülkemiz için ne anlam ifade ettiginin cevabini iyi idrak etmeliyiz. Partimiz bugün dünyanin dertlerine çözüm aradigi gibi ülkemizde, ilimizde, ilçemizde ve her alanda yaptigi hizmetlerle herkes için bir umut vesilesi olmustur, olmaya da devam edecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA