Soma Belediyesi Ilçeyi Yesillendiriyor

Soma Belediyesi Park Bahçe Müdürlügüne bagli ekipler, bir yandan zemin iyilestirme çalismalari yürütürken diger yandan da peyzaj çalismalariyla ilçe estetigine katki sagliyor.

Soma Belediyesi Ilçeyi Yesillendiriyor
Ekipler, temizlik çalismasinin yaninda park ve yesil alanlarda; çim biçme, ot temizligi, bakim ve yenileme çalismalarini da araliksiz sürdürüyor. Rengarenk mevsim çiçeklerini yesil alan ve parklarda toprakla bulusturan Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, ayrica çocuk oyun gruplarinin bakim ve tamiratini yaparken diger taraftan program dahilinde yeni oyun gruplarini kuruyor.

Soma Belediye Baskani Ali Tulup, ”Soma’mizda ihtiyaç duyulan tüm alanlarda gerekli çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz. Bununla birlikte ilçe estetigimizi güzellestirecek çalismalarimiza da araliksiz devam ediyoruz. Park ve Bahçeler ekiplerimizin yesil alan ve parklara ekip dikmis oldugu çim ve çiçeklerle Ilçemize renkli ve hos bir görünüm katiyoruz. Ekiplerimiz plan ve program dahilinde tüm alanlarda gerekli çalismalari eksiksiz bir sekilde yerine getirmeyi sürdürecek. Kaynaklarimizi Soma’miz ve Hemsehrilerimiz için kullaniyoruz. Ilçemiz genelindeki yesil alanlarimiz ve parklarimiz büyük ilgi görüyor. Özellikle Hemsehrilerimizden istegimiz daha fazla çevre bilincine sahip olarak gereken özveriyi göstermeleridir. Çöplerimizi yere atmayalim. Temiz bir çevre için, dogayi korumak hepimizin görevi. Biz hizmet için variz ve halkimiza hizmet etmeye devam edecegiz. Somamiz tertemiz olsun. Bu doga hepimizin” dedi.

Kaynak: İHA