Ilçe Belediye Baskanlariyla Istisare Etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, TBMM’de Tekman, Olur ve Senkaya Belediye baskanlariyla bir araya geldi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Baskent’te bulunan Erzurum Muhtarlarini agirladi.

Ilçe Belediye Baskanlariyla Istisare Etti
‘Hepsi Nitelik Abidesi

Milletvekili Aydemir, “Muhtarlar Günü” münasebetiyle Ankara’da bulunan Erzurum’un her ilçesinden çok degerli Muhtarlarimizla TBMM’de birlikte olduk. Ayrim gayrim yok. Hepsi nitelik abidesi, hepsi vatan millet sevdalisi. Onlarla iftihar ediyoruz. ‘ paylasiminda bulundu.

Aydemir Baskanlarla Bulustu

Milletvekili Aydemir TBMM’deki Çalisma Ofisinde Sankaya Belediye Baskani Yavuz Bedir, Tekman Belediye Baskani Mustafa Ergin ve Olur Belediye Baskani Siddik Demircan’i agirlayarak yerel hizmetler, 2023 öngörüleri ve ilçelerin sosyoekonomik performanslari odaginda istisarelerde bulundu.

‘Baskanlarimizla gurur duyuyoruz’

Milletvekili Aydemir, ‘TBMM’de ziyaretimize gelen Tekman, Olur ve Senkaya ilçelerimizin çok degerli Belediye Baskanlari, Mustafa Ergin, Siddik Demircan ve Yavuz Bedir kardeslerimle yerel hizmetlere dönük sohbet ettik. Baskanlarimizin gayretlerine, hizmetlerine yürekten tesekkür ediyorum. Basarilari daim olsun. ‘ dedi.

Tekman Bali Markalasiyor

Ziyaret sonrasinda Tekman Belediye Baskani Mustafa Ergin ilçedeki ariciliga ve üretilen nitelikli bala dikkat çekmek için bakan ve milletvekillerine bal ikram etti. Milletvekili Aydemir, Tekman Bali’nin markalasmasi kaydinda girisimde bulunan Baskan Ergin’i tebrik ederek, “Tekman ilçemiz essizdir ve her yönüyle güzeldir. Ilçe ekonomisinde aricilik kaydinda baslatilan markalasma sürecinin destekçisiyiz. ‘ dedi.

Kaynak: İHA