Dünyanin Spor Sikligi Türkiye'den

Spor sikligi sunan yerli marka Sonbahar-Kis koleksiyonunu tanitti. Toplam 5 kitada 120 ülkede ürünlerini tüketicilerle bulusturan markanin yeni koleksiyonu Avatar Atakan ve esinin ev sahipliginde sergilendi.

Dünyanin Spor Sikligi Türkiye'den
Yerli spor giyim markasi Kennedy Lodge‘de ünlü fenomenlerle sonbahar kis sezonu lansmanini gerçeklestirdi. Lansman Avatar Atakan olarak bilinen Atakan Arslan‘in esi Serap Korkmaz Arslan’in ev sahipliginde gerçeklestirildi.

“5 kitada 120 ülkede markamizi tüketiciler ile bulusturduk”

Markanin yönetim kurulu üyesi ve kurucu ortagi Adem Erdal, markanin 25 yilda geldigi yere ve yeni moda trendi Athleisure kavramina degindi. Erdal, “25 yilda çok sey basardik, toplam 5 kitada 120 ülkede markamizi tüketiciler ile bulusturduk. 50 milyonun üzerinde ürün ürettik, tüm istiraklerimiz ile birlikte 3 bin kisiye istihdam ve ülke ekonomimiz için ise ihracat geliri ile döviz girdisi sagladik. Sokak hayvanlari koruma, egitim destegi, saglik destegi ve burs desteklerimizle yüzlerce sosyal sorumluluk projelerine katki sagladik. Ilk perakende magazamizi geçtigimiz ay Dubai’de açtik bununla birlikte farkli ülkelerde de lojistik üsleri kurarak Avrupa’ya daha fazla ve hizli ulasmanin gayreti içerisindeyiz. Bu sebeple de Polonya ve Çekya’da toptan satis operasyonlarimizi yürütmek amaciyla ilk yatirimlarimizi yaptik.

“Athleisure, sportifligi ve rahatligi ön plana çikariyor”

Athleisure akimindan bahseden Erdal, “Rahatlik, dogallik ve sikligi bünyesinde barindiran bu kavram. Atletik ile bos zaman kavramlarinin karisimi olan athleisure, kavramlardan anlasilacagi üzere sportifligi ve bir o kadar da rahatligi ön plana çikariyor. Athleisure, kendini oldugun gibi yansitmanin; çaba göstermeden, kaliplara girmeden, rahat oldugun kadar sik ve bir o kadar da kendinden emin hissetmenin diger adi olarak tanimlayabiliriz” diye konustu.

Atleisure akimi ile giyim kurallarinin degistigine dikkat çeken Erdal, ”Dogallik akiminin ön plana çikmasi ile moda alaninda rahatlik trendi yayildi. Insanlar kendilerine dayatilan degil kendi istedikleri moda akimini seçmesiyle beraber, dogalligin sembolü olan, sik olmak için çaba gerektirmeyen Athleisure akimi insanlari etkisi altina almaya basladi.

Athleisure, kisinin kendini rahat hissetmesini ve bu esnada tarzindan asla ödün vermemesini sagladigi için akima kapilanlarin sayisi her geçen gün giderek çogaliyor. Tommy Life olarak Athleisure ürünlerini daha bu kavram ortaya atilmadan çok daha önce üretip satan tasarim standartlarimiz odak noktasina bu anlayisi almamizin mutlulugu ve bu akimin ülkemizdeki öncüsü olmanin gururunu yasiyoruz” açiklamalarinda bulundu.
Kaynak: İHA