Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2022 Basvurulari Basladi

Deloitte’un uzun yillardir sürdürdügü Deloitte Teknoloji Fast 50 programi için basvurular basladi. Meta’nin is birligi ile bu yil 17’ncisi düzenlenecek olan programa basvurular 31 Ekim tarihine kadar sürecek.



Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye programi, bu yil da Türkiye’nin hizla büyüyen teknoloji sirketlerini bir araya getirmeye hazirlaniyor. Deloitte’un 1995 yilindan bu yana dünya çapinda yürüttügü Deloitte Teknoloji Fast 50 programinin Türkiye ayagi için basvurular basladi.

Meta is birligi ile bu yil 17’ncisi düzenlenecek olan program, teknoloji dünyasinin en hizli büyüyen sirketlerini belirlemeye devam ediyor. Teknoloji sirketlerine markalarini uluslararasi platforma tasima firsati sunan program için son basvuru tarihi 31 Ekim olarak belirlendi.

3 özel ödül verilecek

Yapilan açiklamaya göre, programda bu yil gelirleri 50 milyon euro ve üzerinde olan teknoloji sirketlerine ‘Big Stars Ödülü’, basvuran sirketlerin ’sürdürülebilirlik‘ çerçevesinde degerlendirildigi ’Deloitte Etki Ödülü‘ ve son olarak programin destekçisi Meta’nin katkilariyla ’Meta Teknolojide Kadin Ödülü‘ sahiplerini bulacak. Programda listeye giren firmalar; yerel, bölgesel ve uluslararasi bilinirliklerini artirirken, sektördeki iletisim aglarini kuvvetlendiriyor, sirket imajlarini güçlendiriyor, gelecek dönemler için yatirimcilarin dikkatini çekiyorlar.

Programa kimler basvurabilir?

En az 3 yildir faaliyet gösteren teknoloji sirketleri.

Kendi teknolojisini üreten, problem çözmede ileri teknolojiyi kullanan ve teknoloji konusunda AR-GE tarafinda ciddi yatirimlarda bulunan sirketler.

Türkiye’de kurulu ve genel merkezi Türkiye’de yer alan sirketler.

Faaliyet geliri son 3 yil içinde ilk yil (2019) en az 30 bin euro (190 bin 734 TL), son yil (2021) ise en az 500 bin euro (5 milyon 256 bin 200 TL) olan sirketler.
Kaynak: İHA