Havza TSO'da Meclis Ve Meslek Komitesi Seçimi

Samsun Havza Ticaret ve Sanayi Odasi’nda (TSO) gerçeklestirilen meclis ve meslek komitesi seçimlerinde mevcut Baskan Erkan Acari‘in beyaz listesi 157 oy ile kazandi.

Havza TSO'da Meclis Ve Meslek Komitesi Seçimi
Havza TSO binasinda gerçeklestirilen meclis ve meslek komitesi seçimlerinde oy hakki olan 286 üyenin 185’i oy kullandi. Yapilan sayim islemi sonucunda mevcut Baskan Erkan Acar’in beyaz listesi 10 meclis üyeligi ve 5 meslek gurubu ile 5 gruptan 25 komite üyeliginin tamamini alarak büyük bir zafer aldi. Iki liste halinde gidilen ve 185 oyun kullanildigi, 6 oyun geçersiz sayildigi seçimlerde mevcut baskan Erkan Acar’in beyaz listesi 157 oy aldi. Rakibi olan turuncu liste ise 16 oyda kaldi.

Havza TSO Baskani Erkan Acar, “Üyelerimizin güven ve teveccühleri ile 5 komitenin ve 10 meclis üyeliginin tamamini aldik. Kazanan Havza, kazanan istikrar ve gelisme oldu. Insallah 7 Ekim tarihinde yapilacak olan ilk meclis toplantimiz ile yönetim kurulumuz ve meclisimizi olusturarak Havzamiza hizmet için çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Meclis üyeleri, düzenlenecek ilk meclis toplantisinda Havza TSO yönetim kurulu baskani, meclis baskani ile yönetimi seçecek.
Kaynak: İHA