Parkta Biçakli Kavga Açiklamasi Baba Ve 2 Oglu Yaralandi

Bursa’da aralarinda husumet bulunan sahislarla parkta karsilasan baba ile 2 oglu, çikan kavgada biçaklanarak yaralandi. Kazan süphelilerin yakalanmasi için polis ekipleri çalisma baslatti.

Parkta Biçakli Kavga Açiklamasi Baba Ve 2 Oglu Yaralandi
Olay, merkez Yildirim ilçesi Degirmenlikizik Mahallesi’nde bulunan Bahtiyar Günes Park’inda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa S. (45), ögle saatlerinde tartistigi kisilerle parkta karsilasti. Kimligi henüz ögrenilmeyen süpheliler, baba ve yanindaki 2 ogluyla yeniden tartisma yasadi. Kisa sürede büyüyen tartisma bir anda kavgaya dönüstü.

15 yasindaki oglunu da biçakladilar

Saldirganlar yanlarinda tasidiklari biçakla 15 yasindaki Yunus S.’yi sirtindan, askerden yeni gelen Yasin S.’yi karnindan, babayi ise bacagindan biçakladi.

Kavgayi gören çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çagri Merkez’ine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Saglik ekiplerince ilk müdahaleleri yapilan yaralilar, hastaneye kaldirildi. Hastanede tedavi altina alinan baba ve çocuklarinin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, polis ekipleri kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA