Arnavutköy'de Iki Otomobil Çarpisti, Can Pazari Yasandi Açiklamasi 1 Ölü, 8 Yarali

Arnavutköy’de iki otomobilin çarpismasi sonucu can pazarinin yasandigi trafik kazasinda 1 kisi hayatini kaybederken, 8 kisi de yaralandi. Yaralilari kurtarmak için çalisan bir itfaiye eri, araçtan kurtardigi yaraliyi sirtina alarak ambulansa kadar tasidi.

Kaza, saat 22.30 siralarinda Arnavutköy Eski Edirne Asfalti üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sekilde 34 DTM 59 plakali otomobil ile 14 EK 334 plakali otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda can pazari yasandi. Kaza nedeniyle yol trafige kapanirken, trafikteki vatandaslar yaralilarin yardimina kostu. Vatandaslarin bilgi vermesi üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada 1 kisi olay yerinde hayatini kaybederken, yarali 8 kisi ise sikistiklari yerde yardim bekledi.

Itfaiye eri yaraliyi sirtinda ambulansa tasidi

Olay yerine gelen polis ekipleri cadde üzerinde önlem alip yolu trafige kapatirken, itfaiye ekipleri ise araçlarda sikisan yaralilari kurtarmak için çalisma baslatti. Ekiplerin çalismalari sonucu kurtarilan 8 yarali ambulansa alinarak hastaneye kaldirildi. Çalismalar sirasinda bir itfaiye eri ise, araçtan kurtardigi bir yaraliyi sirtina alarak ambulansa kadar tasidi. Kaza nedeniyle yol Sultangazi istikametine tamamen trafige kapatilirken, yolda uzun araç kuyruklari olustu.

Ekiplerin kaza yapan araçlari kaldirma çalismalari ise sürüyor.
Kaynak: İHA