Izmir'de 2 Katli Bina Alev Alev Yandi

Izmir’in Selçuk ilçesinde iki katli bina alevlere teslim oldu. Evin içerisinde bulunan 7 kisi evden tahliye edilirken, bina kullanilamaz hale geldi.

Izmir'de 2 Katli Bina Alev Alev Yandi
Edinilen bilgiye göre yangin, aksam saatlerinde Selçuk ilçesi, Zafer Mahallesi’nde bulunan iki katli ahsap binanin çati katinda henüz belirlenemeyen bir sebepten meydana geldi. Evin çati katinda çikan yangini gören vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri, itfaiye ekipleri ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yanginin çiktigi binada bulunan 7 kisiyi ve yanginin çiktigi iki katli binanin bitisiginde bulunan binalardaki vatandaslari hizla tahliye etti. Panik olusturan yangin, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik mücadelesi sonucu söndürülürken, ölü veya yaralinin olmadigi yanginda bina kullanilamaz hale geldi.

Polis ekiplerinin hizli müdahalesi ile bina içindekiler tahliye edildi

Alevlere teslim olan binada oturan ailenin oglu aksam saatlerinde motosiklet kazasi geçirdi. Tedavi için Izmir’e nakledilen yarali ogullarinin yanina gelen aile, evde 6 çocugunu ve onlara bakmasi için 25 yasindaki akrabasini birakti. Yanginin bildirilmesi üzerine olay yerine hizla gelen polis ekipleri, alevler binayi sarmadan evdekileri tahliye etti.

Öte yandan, yanginin çiktigi binada incelemelerde bulunan Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel, daha sonra da yanginin çiktigi binada oturan aile sakinleri ile görüstü.

Polis ekipleri yanginin çikis nedenine iliskin çalisma baslatti.
Kaynak: İHA