Türkeli'de Çevre Bilinci Için Atiklardan Agaç Figürü

Sinop Üniversitesi Türkeli Meslek Yüksekokulu ögrencileri, Türkeli Gençlik Merkezi Müdürlügü isbirliginde sahildeki atiklari temizledi.

Türkeli'de Çevre Bilinci Için Atiklardan Agaç Figürü
Gönüllülük Çalismalari dersi çerçevesinde, Türkeli Gençlik Merkezinde de gönüllülük timinde olan 50 ögrenci Türkeli ilçe sahilinde atik temizligi gerçeklestirerek, çevre temizligi ve iklim degisikligine dikkat çektiler.

Çevre bilincini gelistirmek ve yayginlastirmak amaciyla gerçeklestirilen etkinlikte, önce sahil temizligi yapildi ve daha sonra atik malzemeler de kullanilarak sahile agaç figürü yapildi. Dron çekiminin yapildigi etkinlikte ögrencilerin sosyal sorumluluk bilinçlerinin gelismesine katki saglanmasinin yani sira iklim degisikligi ve çevre farkindaligi konusunda sosyal medya üzerinden de farkindalik artirma çalismalarinin devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA