Selami Sahin Ölen Madencilerin Ailelerine Yardimda Bulunacak

Ünlü sanatçi Selami Sahin, Bursa’da sevenleriyle bulustu. Bartin’da meydana gelen maden faciasi hakkinda duygularini ifade eden Sahin, Istanbul’a döndügünde, hayatlarini kaybeden madencilerin ailelerine yardim edecegini belirtti.

70’lerden günümüze ’’Sana Merhaba Dedim, Tapilacak Kadinsin, Ya Seninle Ya Sensiz, Özledim, Seninle Basim Dertte’’ gibi efsanelesen sarkilarini seslendiren Selami Sahin "Bastan Basa Sen" adini tasiyan yepyeni albümünden "Nerde Aksam Orda Sabah" sarkisiyla da büyük begeni topladi.

"Size ne kadar beste yapsam, hakkinizi ödeyemem"

Konserine ’Seninle basim dertte’ sarkisini seslendirerek baslayan Sahin ardindan, ’Alismak sevmekten zor’ sarkisi ile devam etti. Hayranlari da sarkilara eslik etti. Sahin; “Bursa’da sizlerle bulusmak benim için büyük bir onur. Selami Sahin 50 seneyi geçti ve hala varsa sizin sevginizle var. Size ne kadar çok beste yapsam, sarki söylesem, sizin hakkinizi ödeyemem. Allah sizleri basimdan eksik etmesin. Bu gece okuyacagim bütün sarkilar kendi bestelerimdir" dedi.



"Onlara yardim etmek ibadet gibi kutsaldir"

Bartin’da meydana maden faciasi hakkinda duygularini dile getiren Sahin, "Bartin’da meydana gelen maden faciasinda hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakinlarina sabir diliyorum. Allah kimseye dert keder vermesin. Gerçekten hayat devam ediyor. Insan her an gidebilir. Bugün variz yarin yokuz, gerçekten belli olmaz. Onun için kendinize dikkat edin. Allah hepimize sihhatli huzurlu ömürler versin yarabbim. Aileleri simdi kim bilir içleri yaniyor. Onlara yardim edebilecek bir sey varsa ben Istanbul’a gidince arastiracagim. Onlara yardim etmek, ibadet gibi kutsaldir bence o ailelere. Eksik birakmayalim onlari" Diyerek dile getirdi.

Iki saat sahnede kalan Sahin’i konserin sonunda sevenleri ayakta alkisladi.
Kaynak: İHA