Eski Sevgilisini Çocugunun Gözü Önünde Öldüren Zanli Tutuklandi

Adana’da kendisine dönmedigi için eski sevgilisini sokakta çocugunun gözü önünde öldüren zanli tutuklandi.

Eski Sevgilisini Çocugunun Gözü Önünde Öldüren Zanli Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre olay, 13 Ekim günü saat 19.00 siralarinda merkez Yüregir ilçesi Yavuzlar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre Burak Acar (40), bir süre önce ayrildigi eski sevgilisi Bahar Torun (39) ile barismak istedi. Ancak Torun’un olumsuz cevap vermesi üzerine zanli kadinin evinin önüne gidip sokakta onu beklemeye basladi.

Genç kadin 11 yasindaki çocuguyla birlikte evden çikinca zanli, kadinin önünü kesti. Burak Acar, genç kadina “yeniden sevgili olalim” dedi.

Ancak genç kadin bunu kabul etmeyince zanli tabancayla oglunun gözü önünde Torun’a ates açti. Basina ve sirtina isabet eden kursunlarla yaralanan Torun kanlar içinde yere yigilirken, Acar ise olay yerinden kaçti. Komsulari Torun’un yarasina tampon yapip, durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Ambulansla yakindaki özel bir hastaneye kaldirilan Torun, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Zanlinin, 2021 yilinda özel güvenlik görevlisi olarak çalisan Torun ile tanisip, sevgili olduklari ögrenildi. Torun’un bir süre sonra ayrilmak isteyince zanli tarafindan tabancayla bacagindan yaralandigi, bu nedenle de isini birakmak zorunda kaldigi belirtildi. Torun’un daha sonra bir temizlik firmasinda ise girdigi, zanlinin tacizlerini sürdürmesi nedeniyle buradan da 3 ay önce ayrildigi kaydedildi. Torun’un cenazesi, Adana Adli Tip Kurumu morgundaki otopsisinin ardindan yakinlari ve diger oglu Enes Kaplan (19) tarafindan teslim alinip, Kabasakal Mezarligi’nda topraga verildi.

Cinayet Büro Amirligi ekipleri, saldirinin ardindan kaçan süpheli Acar’in yakalanmasi için çalisma baslatti. Kaçis güzergahindaki güvenlik kameralarini inceleyen ekipler, zanlinin Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi’ne gittigini tespit etti. Mahalleyi ablukaya alan ekipler, sokak sakak zanliyi aradi. Zanli, sokak arasindaki metruk bir binada saklanirken, cinayette kullandigi tabancayla birlikte yakalandi. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Burak Acar, çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA