Yozgat'ta Ögrenciler Asure Ikram Edildi

Yozgat Merkez Ortaokulu ve okul aile birligince düzenlenen etkinlikte, ögrencilere ve velilere asure ikraminda bulunuldu.

Yozgat'ta Ögrenciler Asure Ikram Edildi
Yozgat Merkez Ortaokulu’nun geleneksel hale getirdigi ve bu yil besincisi düzenlenen asure etkinligine Yozgat Il Milli Egitim Müdürü Yusuf Yazici, Il Müftüsü Ali Gülden, okul yöneticileri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Asure programi dolayisiyla ögrenci ve velilerle bir araya geldiklerini söyleyen Yozgat Milli Egitim Müdürü Yusuf Yazici, “Bu tür etkinlikleri okul, aile ve çevre ile olan is birligi açisindan çok önemsiyoruz. Tüm paydaslarimizin bir araya gelmeleri, kaynasmalari ve bu baglamda okul kültürünün gelismesi, okul ikliminin daha güzel hale gelmesi için oldukça önemli. Geçmis yillarda da ayni sekilde de yapildigi için geleneksel hale geldi. Okullarimizda bu etkinliklerin yapilmasi her zaman için bir vizyon gelisimine de katki saglayan ve bu çerçevede esgüdüm içerisinde birlikte hareket etmeyi oldukça ileri düzeye çikaran bir durum. Emegi geçen arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Yozgat Il Müftüsü Ali Gülden ise, “Camiler ve Din Görevlileri haftasi, arkasindan Cuma günü ile Mevlid-i Nebi haftasina girdik. Mevlid-i Nebi haftasi devam ediyor. Il müftülügü olarak icra ettigimiz halkimizin geneline ve hanimlara yönelik programlar oldu. Bugün de burada üç okulumuzun birlesimiyle olusan bir mekân da Hz. Peygamberi anma, çocuklarin suur gelirlerinde Hz. Peygambere dönük bir bilinç olusturma adina bir asure etkinligi tertipleniyor ve o çerçevede bir araya geldik. Bu etkinligi düzenleyen okul idarecilerimize, onlari koordine eden il Milli Egitim Müdürlügümüze tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Konusmalarin ardindan ögrencilere ve velilere, Yozgat Il Milli Egitim Müdürü Yusuf Yazici ve Yozgat Il Müftüsü Ali Gülden tarafindan asure ikram edildi.
Kaynak: İHA