TOKI'den 'Sümeyra Tuncer' Ile Ilgili Açiklama

Toplu Konut Idaresi (TOKI) Baskanligindan yapilan açiklamada, “Sümeyra Tuncer, Idaremize 31 Ekim 2018 tarihinde naklen atanmistir. Tuncer, Idaremizde görev yaptigi süre içerisinde rapor kullanmamis olup yasal yillik izinlerini kullanmistir. Ayrica görevi disinda herhangi bir ticari kazanç getirici isle istigal etmemektedir” denildi.

TOKI Baskanligi tarafindan, TOKI’de uzman olarak çalisan Sümeyra Tuncer ile ilgili basin yayin organlarinda yer alan haberlere iliskin açiklama yapildi. Açiklamada 14 Ocak 2014 ila 1 Mayis 2018 arasinda TOKI istiraki Emlak Planlama Insaat Proje Yönetimi ve Ticaret Anonim Sirketi personeli oldugu, TOKI’de geçici görevli olarak görev yapmakta iken, söz konusu görevinden 1 Mayis 2018’de tarihinde ayrildigi belirtildi.

“Bilahare, adi geçen Kütahya Belediyesi’nde göreve baslamis olup, 657 sayili Kanunun ilgili yasal hükümleri çerçevesinde Kütahya Belediyesi’nden Idaremize 31 Ekim 2018 tarihinde naklen atanmistir” ifadeleriyle Tuncer’in TOKI’ye atanis süreci hakkinda bilgi verilen açiklamada, sunlar kaydedildi:

“Sümeyra Tuncer, Idaremizde görev yaptigi süre içerisinde rapor kullanmamis olup, yasal yillik izinlerini kullanmistir. Ayrica Uzmanlik görevi disinda herhangi bir ticari kazanç getirici bir isle istigal etmemektedir. Ancak bu personelimizle ilgili bu konunun çesitli zamanlarda gündeme tasinmasini anlamakta zorluk çektigimizi belirtmek istiyoruz. Bu tip asilsiz haberlerle TOKI’nin gündeme getirilerek vatandaslarimizin mesgul edilmesi ve kurumu yipratmaya yönelik art niyetli faaliyetler olarak görüyoruz. Kamuoyunun, bu tür asilsiz haberlere itibar etmemeleri, önemle duyurulur.”
Kaynak: İHA