Sehitkamil'de Dar Gelirli Ailelere Gida Yardimi

Gaziantep’in Sehitkamil ilçesinde Ekim ayi içerisinde 2 bin 500 dar gelirli aileye gida yardiminda bulundu. Sehitkamil Belediyesi ekiplerinin, vatandaslarin evlerine giderek, kapida teslim ettigi yardimlar aileleri memnun etti.

Sehitkamil'de Dar Gelirli Ailelere Gida Yardimi
Sehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gida Bankasi, Ekim ayi içerisinde de gida yardiminda bulundu. Ilçe genelinde farkli noktalarda bulunan dar gelirli ailelere ulastirilan gida yardim kolisi içerisinde: bulgur, makarna, yag, seker ve mercimek bulunuyor. Ailelerin evlerine gidilerek kapida teslim edilen yardimlar, aileleri memnun ve mutlu etti. Aileler, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu ve ekibine tesekkür ettiler.

Yardimlar bizzat kapida teslim ediliyor

Sehitkamil Belediyesinin Gida Bankasi araciligiyla yaptigi yardimlara iliskin açiklamada bulunan Nurtepe Mahalle Muhtari Ahmet Altin, “Sehitkamil Belediyemiz, gerek 3 ayda bir, gerek 2 ayda bir gerekse de her ay olmak üzere ailelerin ihtiyaç durumlarina göre gida yardimini yapiyor. Yaklasik bir haftadan beri de mahallemizde bulunan dar gelirli ailelerimize bu yardimlar ulastiriliyor. Ekipler, ailelerin yardimlarini bizzat evlerine getirerek, kapida teslim ediyor. Ailelerimiz de yapilan bu yardimlardan çok memnunlar. Muhtarlik olarak bizler de bu durumdan son derece memnunuz. Sehitkamil Belediye Baskanimiz Ridvan Fadiloglu ve ekibine yapmis olduklari yardimlardan dolayi çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

’’Yardimlar ailelerimizi ziyadesiyle mutlu ediyor’’

Hasircioglu Mahalle Muhtari Ali Polat ise, “Muhtarlik olarak belirttigimiz ailelere, Sehitkamil Belediyemiz tarafindan basvurudan sonra ev ziyareti yapiliyor. Daha sonra durumlarina göre, aylik, 2 aylik veya 3 aylik periyotlar halinde gida yardimi desteginde bulunuluyor. Genelde de engelli, yasli, bakima muhtaç, kimsesiz dar gelirli vatandaslara bu yardimlar ulastiriliyor. Su an itibariyle de mahallemizde bulunan ailelerimize ekiplerimiz gelerek, yardimlari kapida teslim ediyor. Bu ekonomik kriz çerçevesinde, Sehitkamil Belediyemizin yapmis olduklari bu yardimlar, ailelerimizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Hasircioglu Mahalle Muhtari olarak, Sehitkamil Belediyemizin yapmis olduklari yardimlardan dolayi sahsim ve ailelerimiz adina Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA