Mus'ta '4.Dönem Il Koordinasyon Kurulu' Toplantisi Yapildi

Mus Valiligi tarafindan ’2022 Yili 4. Dönem Il Koordinasyon Kurulu’ toplantisi gerçeklestirildi.

Mus'ta '4.Dönem Il Koordinasyon Kurulu' Toplantisi Yapildi
Mus Valisi Doç. Dr. Ilker Gündüzöz baskanliginda, Valilik Toplanti Salonunda düzenlenen toplantiya; belediye baskanlari, vali yardimcilari, kaymakamlar, bölge müdürleri, kamu kurum amirleri ve ilgili kurulus temsilcileri katildi.

Toplantida 2021 yili içerisinde yapilan yatirimlar ve 2022 yilinda yapilmasi planlanan proje konulari görüsüldü.

“Egitim alaninda da Cumhuriyet tarihindeki en büyük yatirimlar alindi ve devam ediliyor”

Toplantiyla ilgili açiklamalarda bulunan Vali Doç. Dr. Ilker Gündüzöz, Il Planlama Koordinasyon Kurulu’nun 4’üncü toplantisini gerçeklestirdiklerini ve yil içerisinde yürütülen yatirimlari gözden geçirdiklerini söyledi.

Mus’un son yillarda çok önemli yatirimlar aldigini belirten Vali Gündüzöz, “Bu yatirimlar hizla devam ediyor. Gerçeklesme oranlari ve takiplerde iyi durumda. Özellikle önümüzdeki günlerde tarimsal sulama yatirimi bu ilin en hit yatirimlarindan biri olacak. Bunun da ihale sürecine çiktigini anliyoruz. Mus halkimiza özellikle tarimsal sulama ve diger yatirimlar hayirli olsun. Saglik ve egitim alaninda çok iyi yatirimlar var, kirsal altyapi alaninda önemli yatirimlar var. Örnegin saglik alaninda Egitim ve Arastirma Hastanesi ihale edildi sözlesmesi akdedildi. Egitim alaninda da Cumhuriyet tarihindeki en büyük yatirimlar alindi ve devam ediliyor. Spor faaliyetleri noktasinda da önemli yatirimlar yapildi ve 2 yilda toplam bugünkü fiyatlarla bir milyari buldu. Mus hizli adimlarla ilerliyor” dedi.

Kaynak: İHA