Iletisim Bilimciler Anadolu Üniversitesinin Ev Sahipliginde Bulusuyor

Uluslararasi Iletisim Sempozyumu, Communication in the Millennium (CIM), 12 Ekim Çarsamba günü Anadolu Üniversitesi Iletisim Bilimleri Fakültesinde dünyanin farkli ülkelerinden pek çok akademisyenin katilimi ile gerçeklesecek.

Iletisim Bilimciler Anadolu Üniversitesinin Ev Sahipliginde Bulusuyor
Türkiye, Amerika Birlesik Devletleri, Ingiltere, Yunanistan, Ispanya, Malezya ve Birlesik Arap Emirlikleri’nden iletisim bilimleri alaninda uzman akademisyenlerin konuk ve konusmaci olarak yer alacagi sempozyumun açilis töreni, 12 Ekim Çarsamba günü saat 14.00’te Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’in katilimiyla Iletisim Bilimleri Fakültesi Frig Salonunda gerçeklestirilecek.

Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Amerika Birlesik Devletleri’nden University of Texas at Austin’in is birligiyle bu yil 19’uncusu gerçeklestirilecek olan sempozyumda; sosyal medya, gazetecilik, reklamcilik, halkla iliskiler, sinema ve televizyon basta olmak üzere, pandemi dönemi haberciligi ve medyada güncel gelismeler konularinda toplam 87 bildiri sunulacak.

Sempozyumun bu yilki davetli konusmacilari arasinda Bahçesehir Üniversitesiden Prof. Dr. Ali Atif Bir, Amerika Birlesik Devletleri’nden Prof. Dr. Nicholas Cull, Don Winslow Stacks, Prof. Dr. Christina Ogan, Prof. Dr. David H. Weaver, Prof. Dr. Sahar Khamis, Birlesik Arap Emirlikleri’nden Dr. Noela Michael, Ingiltere’den Dr. Anastasios Theofilou, Ispanya’dan Dr. Elisa Garca-Mingo, Malezya’dan Doç. Dr. Juliana Abdul Wahab, Yunanistan’dan Dr. Nikos Panagiotou yer aliyor.

Yüz yüze ve çevrimiçi ortamda gerçeklesecek sempozyumun tüm programi, YouTube kanali üzerinden canli olarak izlenebilecek: https://www.youtube.com/c/cimsymposium

Sempozyum programiyla ilgili ayrintili bilgiye https://cimsymposium.org web adresinden ulasilabilir.
Kaynak: İHA