Atiklar, AKUT Yardimiyla Toplandi

Bodrum Belediyesi, kentin bütün noktalarinda temizlik çalismalarina devam ediyor.

Atiklar, AKUT Yardimiyla Toplandi


Temizlik çalismalarina zaman zaman gönüllü sivil toplum örgütleriyle devam eden Bodrum Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’ne son olarak Arama Kurtarma Dernegi (AKUT) Bodrum gönüllüleri destek verdi.

Milas-Bodrum Karayolu Güvercinlik Mahallesi yakinlarindaki Seyir Terasinda AKUT’tan 10 gönüllü ve 20 belediye temizlik personeli ile temizlik çalismasi gerçeklestirildi.

Terastan, yaklasik 10 metre asagiya dik ve kayalik bölgeye inen gönüllüler, insan eliyle atilan atik ve çöpleri tek tek topladilar.

Yaklasik 3 saat süren ve 1 ton atigin toplandigi çalismaya katilan AKUT Bodrum Lideri Seyda Yücel, “Belediyenin etkinliginde, gördügünüz bu çok güzel manzaraya hiç yakismayan çöpler vardi. Maalesef insan eliyle olusan çöpleri toplamak için ip teknikleriyle inmek zorunda kaldik. Çöpler atildigi kadar kolay toplanmiyor. Belediyeye bu degerli katkisindan ve böyle bir faaliyet hazirladigi için tesekkür ediyorum. Herkesten ricamiz, inanin göründügü kadar kolay toplanmiyor. Lütfen bunun bilincinde davranalim" dedi.



Yapilan etkinlik sonunda toplanan atiklar, Konacik Mahallesi’nde bulunan Bodrum Belediyesi 1. Sinif Atik Getirme Merkezi’ne gönderildi.
Kaynak: İHA