Özel Egitim Ögrencilerine Özel Ilgi

Ordu’nun Ünye Kaymakami Ayhan Isik ve Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Ticaret Borsasi Özel Egitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi.

Özel Egitim Ögrencilerine Özel Ilgi
Kaymakam Isik, Baskan Tavli ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Özgür Tokgöz’ün her hafta yaptigi okul ziyaretleri, Ünye Ticaret Borsasi Özel Egitim Uygulama Okulu ile devam etti. Ziyarette, okul idarecileri ve ögretmenlerle bir araya gelinirken, ögrenciler ise yakindan ilgilenildi.

Ziyarette açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Diger okullari ziyaretimizle bu okulumuzu ziyaretimiz baska oldu. Orada beklentilerimiz ve sohbet konumuz farkli olurken, burada dünya imtihanimiz içerisinde Allah’in bize emanet ettigi bu evlatlarimiza sizlerin özen göstererek bakmasi bizleri mutlu etti. Ayni zamanda geçmisten bu güne baktigimizda Cumhurbaskanimizin destekleriyle geldigimiz noktada dün evlerden disari çikarilamayan bu çocuklarimiz bugün egitimin içerisine alinarak sosyal faaliyetler ve projelere dahil ediliyor. Bu sayede de ayni zamanda hayata biraz daha fazla baglanmalarina hep birlikte vesile oluyoruz. Bu çocuklarimiz gün içerisinde siz kiymetli ögretmenlerimize emanet. Onlarin mutlulugu, beceri ve kabiliyetlerinin bir miktar da olsa ortaya çikarilmasi siz degerli ögretmenlerimizle oluyor. Sizlere bu emek ve çabaniz için tesekkür ederken bu anlamda biz de üzerimize düsen sorumlulugu yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Ünye Kaymakami Ayhan Isik yaptigi konusmada, “Bu ögrencilerimizin bugün hayatin içinde olmasi sevindirici bir durum ama ögretmenlerimiz için de çok fedakarlik isteyen bir durum. Ben bu fedakarliginiz için sizi tebrik ediyor ve kolayliklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Konusmalarin ardindan ögretmen ve idarecilerle sorunlara iliskin görüs alis verisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA