Koray Avci Bursa'da Unutulmaz Konser Verdi

Kendine has tarzi ve yorumlariyla genis bir hayran kitlesine sahip olan sarkici Koray Avci, Bursa sahnesinde hayranlariyla bulustu.

Koray Avci Bursa'da Unutulmaz Konser Verdi
‘Adaletin bu mu dünya’ sarkisiyla sevenlerini selamlayan Avci, özellikle Asik Mahzuni ve Asik Veysel’in eserlerinin de yer aldigi pek çok sarki ve türküyü hayranlari için söyledi.

Hareketli sarkilariyla mekani dolduran dinleyicilerini costuran ve ekip arkadaslariyla birlikte sahnede oynayan Koray Avci, sarki aralarinda seyircilerle kurdugu diyaloglarla da Bursalilarin gönüllerine dokundu.

Sahnemde agir misafirlerim var

Konserlerine klasik haline getirdigi Türk müziginin ustalarina saygi bölümünde Pîr Sultan Abdal, Neset Ertas, Baris Manço, Cem Karaca gibi üstatlardan örnekler sunan Avci, ’Senin için Deger’ adli üçüncü solo albümünden sarkilarin yani sira ’Leylim Ley’ ve ’Kum Gibi’ sevilen sarkilari da seslendirerek büyük begeni topladi.

Mekani dolduran Bursalilar da, genç sarkicinin performansi esliginde doyasiya eglendi. Duygu yüklü düsük tempolu sarkilarda hüzünlü anlar yasayan Bursalilar, hareketli ve tempolu sarkilarda ise doyasiya dans ederek gönüllerince bir gece geçirdi. Hayranlari, Koray Avci’ya sarkilarinda eslik ederek renkli anlara imza atarken, 2 saat sahnede kalan genç sarkiciyi alkislarla ödüllendirdi.

Sarki aralarinda hayat hikayesini ve düsüncelerini dinleyicileriyle paylasan Avci, ailesine bugünlere gelmesinde büyük rol oynadigi için tesekkür etti. “Bir kadin saçlarini uzun uzun tariyorsa dünya dönüyordur, kadinin olmadigi yerde hayat olmaz, siir olmaz, sanat olmaz.” diyen genç sarkici, kadinin öneminden bahsederek, kadina yönelik siddete de tepki gösterdi. Avci’nin bu sözleri, mekandakiler tarafindan da coskuyla alkislandi.

Sahnede yaklasik 2 saat kalan Koray Avci, izleyicilerin coskusunu görünce, “Her gün Bursa’da konser verebilirim” dedi.

Kaynak: İHA