Basaksehir, Egitim Yatirimlarina Hiz Katti

Basaksehir Belediyesi, Milli Egitim Bakanligi ve Basaksehir Ilçe Milli Egitim Müdürlügüyle birlikte yürüttügü egitim yatirimlarina her geçen gün yenilerini ekliyor. Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Güçlü yarinlar için bugünden üretmek, bugünden hazirlanmak gerekiyor. Daha güçlü Türkiye’nin yarinlari Basaksehir’imizde yetisecek” dedi.

Basaksehir, Egitim Yatirimlarina Hiz Katti
Basaksehir Belediyesi, hayata geçirdigi yatirimlarla “egitimin baskenti” olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Yatirim planina alinan, insaat çalismalari devam eden ve egitim ögretime açilan okullarla daha güçlü Türkiye’nin temelleri Basaksehir’de atiliyor. Insaat çalismalari hizla tamamlanan,2022-2023 egitim ve yilinda hizmete alinan Güvercintepe Ilkokulu’nda incelemelerde bulunan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, yeni egitim yatirimlari hakkinda bilgi verdi.

“Güçlü yarinlar için bugünden üretiyoruz”

Ilçe genelinde 6 okulda insaat çalismalarinin devam ettiginin altini çizen Baskan Kartoglu, “Güçlü yarinlar için bugünden üretmek, bugünden hazirlanmak gerekiyor. Daha güçlü Türkiye’nin yarinlari Basaksehir’imizde yetisecek” dedi.



“Egitim yatirimlarimiz sürüyor”

Çocuklarin ve gençlerin daha kaliteli egitim almalari için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Baskan Kartoglu, “Egitim konusu üzerinde çok mesai harciyor ve egitim kalitemizi üst seviyelere çikarmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. 2 ilkokul,2 ortaokul, 1 lise, 10 anaokulu ve anasinifi olmak üzere 15 yeni okul için ise yatirim çalismalarimiz devam ediyor” ifadelerini kullandi.

“Gençligimiz gümbür gümbür geliyor”

Basaksehir’deki okullarin hayli donanimli olduguna isaret eden Baskan Kartoglu, “Ilçemizdeki 90 okulumuzda kütüphane, 41 okulumuzda spor salonu, 28 okulumuzda laboratuvar ve 8 okulumuzda hali saha bulunuyor. Bu bize yetmez. Daha iyisi için çok çalisacak, çok efor sarf edecegiz. Zorluklardan korkmayan, arastiran, gelistiren, yorulmadan mücadele eden bir Basaksehir gençliginin gümbür gümbürgeldigini görmekten gurur duyuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA