V For Vendetta Maskeli Hirsizlar, Suç Üstü Yakalandi

Izmir’in Ödemis ilçesinde, taninmamak için sinema filmi karakteri V for Vendetta maskesi takan 3 kisi, hirsizlik yapmak için girdikleri evde polis ekipleri tarafindan suçüstü yakalandi. Adliyeye sevk edilen süpheliler tutuklandi.

V For Vendetta Maskeli Hirsizlar, Suç Üstü Yakalandi
Ödemis Içe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, bu sabah saat 05.00 siralarinda, ilçe merkezinde bulunan bir eve hirsiz girdigi ihbari üzerine harekete geçti. Ödemis Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde gerçeklesen operasyon kapsaminda, kisa sürede adrese gelen ekipler, burada 3 kisiyi evden hirsizlik yaparken suçüstü yakaladi.

Maskeli soygun

Öte yandan yapilan sorgulamada süphelilerin F.E., E.Ö. ve Ü.B. olduklari tespit edilirken, süphelilerden birinin ünlü sinema filmi karakteri V for Vendetta maskesi taktigi ögrenildi. Süpheliler üzerinde yapilan üst aramasinda, ikamet hirsizliginda kullandiklari maske, yan keski, el fener, falçata, tornavida, kapi anahtar düzenegi ve hirsizliga konu olan tablet ele geçirildi.

3 süpheli de tutuklandi

Ekipler tarafindan gözaltina alinan süpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen F.E., E.Ö. ve Ü.B., çikarildiklari mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA