Türkiye'nin Önde Gelen Din Alimleri Üsküdar'da Kur'an-I Kerim Ziyafeti Yasatti

Üsküdar Belediyesi tarafindan düzenlenen programda, Türkiye’nin önde gelen din alimleri Kuran-i Kerim ziyafeti yasatti. Düzenlenen programa Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas da katilim sagladi.

Türkiye'nin Önde Gelen Din Alimleri Üsküdar'da Kur'an-I Kerim Ziyafeti Yasatti
Toplumsal fayda odakli projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimari olan Üsküdar Belediyesi, Baglarbasi Kültür Merkezinde dün aksam Türkiye’nin en önemli din adamlariyla Üsküdarlilara, Kur’an-i Kerim ziyafeti yasatti. Toplumun kanaat önderleri arasinda yer alan din alimlerini bulusturdugu programda, Kur’an-i Kerim’in yasami anlamlandiran ulvi yönü vurgulandi. Birbirinden kiymetli hocalarin Kur’an tilavetinde Üsküdarlilar cep telefonlariyla o anlari kayda aldi. Manevi atmosferi yüksek olan programa Üsküdarlilar yogun ilgi gösterdi. Bu denli kiymetli bir programin düzenlenmesinden dolayi Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen’e tesekkür etti.

Programda, Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas’in yani sira, Medeniyet Üniversitesi Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Emin Masali, Büyük Çamlica Camii Imam Hatipleri Kerim Öztürk ile Yunus Balcioglu, Ayasofya-i Kebir Camii Imam Hatibi Bünyamin Topçuoglu, Fatih Camii Imam Hatibi Metin Çakar, Ataköy Ömer Duruk Camii Imam Hatibi Mustafa Kizilcaoglu, Kadiköy Galippasa Camii Imam Hatibi Mehmet Pervane, Mecidiyeköy Merkez Camii Imam Hatibi H. Ali Derman gibi önemli isimler de katildi.

Kaynak: İHA