Tirin Çarptigi Motosikletteki Kadin Hayatini Kaybetti

Gaziantep’in Islahiye ilçesinde tirin motosiklete çarparak kaçtigi kazada yaralanan 3 çocuk annesi Özlem Akar, agir yarali olarak kaldirildigi hastanede verdigi 3 günlük yasam savasini kaybetti. Motosiklete çarparak Özlem Akar’in ölümüne neden ve olay yerinden kaçan tir sürücüsü ise Hatay’in Iskenderun ilçesinde yakalanarak gözaltina alindi.

Tirin Çarptigi Motosikletteki Kadin Hayatini Kaybetti
Kaza, 3 Ocak 2022 Pazartesi günü Islahiye ilçesinde meydana geldi. Iddiaya göre, Islahiye ilçesinden Hatay istikametine seyir eden Hüseyin Akar (45) idaresindeki 80 ABP 521 plakali motosiklete arkasindan gelen tir çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet yoldan çikarak devrildi.

Kazada agir yaralandi, 3 günlük yasam savasini kaybetti

Meydana gelen kaza sonucu motosiklet sürücüsü Hüseyin Akar ile arkasinda bulunan esi Özlem Akar (42) ve kizi Nisa Akar (13) yaralandi. Yaralilar, olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan Islahiye Devlet Hastanesine kaldirildi. Durumu agir olan yaralilardan 3 çocuk annesi Özlem Akar, Gaziantep’teki özel bir hastaneye sevk edildi. Hastanede üç gün boyunca yasam savasi veren talihsiz kadin, dün aksam saatlerinde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Cenaze ailesine teslim edildi

Hayatini kaybeden 3 çocuk annesi kadinin cansiz bedeni, Gaziantep Adli Tip Kurumunda yapilan islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi. Cenazenin, Islahiye ilçesi Bogaziçi Mahallesi’nde defnedilecegi ögrenildi.

Baba ve kizin durumu iyi, tir soförü gözaltinda

Kaza sonucu yaralanan Hüseyin Akar ve kizi Nisa Akar’in durumunun ise iyi oldugu bildirildi.

Motosiklete çarparak olay yerinden kaçan ve Özlem Akar’in ölümüne neden olan tir sürücüsü ise Hatay’in Iskenderun ilçesinde yakalanarak gözaltina alindigi ögrenildi.

Kaza ile ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü vurgulandi.
Kaynak: İHA