Tira Çarpan Otomobil Savrularak Baska Bir Araca Çarpti Açiklamasi 3 Yarali

Manisa’nin Yunusemre ilçesinde tira çarpan otomobil yola savrularak baska bir araca çarpti. Kazada 3 kisi yaralandi.

Tira Çarpan Otomobil Savrularak Baska Bir Araca Çarpti Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, Manisa’nin Yunusemre ilçesine bagli Muradiye Mahallesi, eski Muradiye yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muradiye Mahallesi’nden kent merkezi istikametine seyir halinde olan Y.C. idaresindeki 45 C 6354 plakali otomobil kontrolden çikarak F.E. idaresindeki 35 UN 011 plakali tira çarpti. Çarpmanin etkisiyle yola savrulan 45 C 6354 plakali otomobil ile L.A. idaresindeki 45 T 0017 plakali ticari taksi çarpisti.

Çarpmanin etkisiyle 45 C 6354 plakali otomobil hurdaya dönerken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile jandarma ve Manisa Büyüksehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri sevk edildi. Kazada 45 C 6354 plakali otomobil içerisinde bulunan Y.C., F.C. ve O.K. yaralandi. Yaralilar burada yapilan ilk müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirildi.

Öte yandan kaza nedeniyle yol trafige kapanirken, jandarma ekipleri trafigi açmak için çalisma baslatti. Yaralilarin sevk edilmesi sonrasi araçlarin da çekilmesiyle birlikte jandarma ekipleri yolu kontrollü olarak trafige açti.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA