Telefon Hirsizi 4 Ay Sonra Yakayi Ele Verdi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde otogar karsisinda bulunan bir is yerinden müsteriye ait telefonu çalan süpheli, 4 ay sonra yakayi ele verdi. Süphelinin kaçtigi motosikletin plakasini ve süphelinin kimligini belirleyen polis ekipleri, sahsi baska bir motosiklete taktigi plakadan buldu.

Telefon Hirsizi 4 Ay Sonra Yakayi Ele Verdi
Manavgat’ta 4 ay önce Sorgun Mahallesi Sorgun Bulvari Otogar karsisinda bulunan bir alisveris magazasinda müsteriye ait telefonun çalinmasi olayi, Manavgat Emniyet Müdürlügü Selale Polis Merkezi Amirligi ekiplerinin çalismalari sonucunda çözümlendi.

Süphelinin müsteriye ait cep telefonunu çaldiktan sonra 07 LBD 73 plakali motosikletle olay yerinden kaçtigini belirleyen ekipler, yapmis olduklari arastirmalarda olayin süphelisinin Serkan Y. oldugunu belirledi.

Süphelinin Sorgun Mahallesinde bulunan Turizmciler Sitesinde kaldigini belirleyen polis ekipleri, sahsi kaldigi evde yakalayarak gözaltina alirken, 07 LBD 73 seri nolu plakanin takili oldugu motosikletin sase numarasiyla eslesmedigini, baska bir motosiklete ait oldugunu belirledi.

Gözaltina alinarak Selale Polis Merkezi Amirligine getirilen ve hakkinda plakayi baska araca takmasindan dolayi resmi belgede sahtecilik suçundan adli islem yapilan Serkan Y., emniyetteki islemlerinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA