Pursaklar'da Çarsi Pazarda Etiket-Fiyat Denetimi

Ankara Pursaklar Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, fahis fiyatin önüne geçmek için semt pazarlarinda tezgahlardaki ürünlerin etiketlerini denetleyerek, terazileri kontrol etti.

Pursaklar'da Çarsi Pazarda Etiket-Fiyat Denetimi
Pursaklar Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, binlerce kisinin alisveris yaptigi semt pazarlarinda vatandaslarin güvenle ve huzurla alisveris yapabilmeleri için denetimlerini sikilastirdi. Zabita Müdürlügü ekiplerinin denetim çalismalarina katilan Belediye Baskani Ertugrul Çetin, vatandaslarin güven içerisinde alisveris yapabilmeleri için hijyen, saglik ve fahis fiyat konusunda denetimler gerçeklestirerek uyarilarda bulundu.

‘‘Fahis fiyat denetimi, çürük ve bozulmus gidalarin satilip satilmadigina dair denetimler yapmaya devam ediyoruz’’

Esnaflarin fiyat etiketlerini mutlaka tüketicinin görebilecegi yerde ve dogru fiyat etiketi bulundurmasi gerektigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Pazarlarimizi gezerek denetimde bulunduk. Fahis fiyat denetimi, çürük ve bozulmus gidalarin satilip satilmadigina dair denetimler yapmaya devam ediyoruz. Hemsehrilerimizin cebini ve sagligini ilgilendiren konularda çok hassasiz. Vatandaslarimizin magdur edilmemesi için denetimlerimizi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA