Kadin Ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi Eminpasali Kadinlarla Bir Araya Geldi

Van Valisi ve Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in esi Meral Bilmez’in himayelerinde gerçeklestirilen “Gönülden Gönül’e Dost Sohbetleri" kadinlarin yogun katilimiyla Eminpasa mahallesinde düzenlendi.

Kadin Ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi Eminpasali Kadinlarla Bir Araya Geldi
Van Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskani Selma Biçek’in koordinatörlügünde düzenlenen mahalle bulusmalarinin ikincisi Eminpasa Mahallesinde yapildi. Programa Van Valisi ve Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in esi Meral Bilmez, Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskani Selma Biçek, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hüseyin Bekmez’in esi Bilgin Pekmez ve kadinlar katildi.

Kadinlarin yogun ilgi gösterdigi programda kadinlar canli müzik esliginde halay çekip bir birlerini de tanima firsati buldular. Sohbet ve kaynasma havasinda gecen programda Meral Bilmez kadinlarla da bir araya gelip tek tek sohbet edip talep ve sikintilarini dinledi. Mahalle programlarini düzenli periyotlar halinde yapacaklarini belirten Meral Bilmez “Mahalle bulusmalarimizin ilkini Bostaniçi Mahallesinde gerçeklestirdik. Bugünde sizlerle birlikte buradayiz. Insallah bu bulusmalarimiz her mahallede bu sekilde yogun katilimlarla devam edecek. Ben bu toplantilarin çok verimli oldugunu düsünüyorum. Bu toplantilarda hem bir birimizi taniyoruz hem de sikintilarimizi mutluluklarimizi bir birimize aktariyoruz” dedi.

Ilin her kösesindeki kadinlara ulasmak onlarin sikintilarina çare olmak hayatlarina dokunmak adina bu programlari yaptiklarini söyleyen Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskani Selma Biçek ise “Van Valisi ve Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Sayin Mehmet Emin Bilmez’in esi Meral Bilmez Hanimefendi’nin tesrifleri ve destekleri ile düzenledigimiz Gönülden Gönüle Dost Sohbetlerimizi Ilimizin her kösesine götürmeyi planliyoruz. Kadinlarimizin moral ve motivasyonlarinin arttirilmasini hedefledigimiz programlarimiza egitimlere ek olarak müzik dinletimizi ekliyor ve mahallelerine konuk oluyoruz. Yaz aylarinda ekleyecegimiz gezi ve piknik organizasyonlariyla programlarimizin kapsamlarini genisletmeyi planliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA