Güvenlik Köy Korucularina Sehit Yakinlari Ve Gazilerden Yagmurluk Destegi

Batman’da, sehit aileleri ve gaziler, Sason kirsalindaki üst bölgelerde görev yapan güvenlik köy korucularina yagmurluk destegi verdi.

Güvenlik Köy Korucularina Sehit Yakinlari Ve Gazilerden Yagmurluk Destegi
Batman’da faaliyet yürüten Türkiye Gaziler ve Sehit aileleri Vakfi tarafindan temin edilen yagmurluklar Sason ilçesine getirilerek, sehit yakinlari, gaziler ve güvenlik köy koruculari temsilcileri tarafindan Ilçe jandarma Karakol Komutani Kidemli Basçavus Mete Ertürk, nezaretinde kirsaldaki üst bölgelerde görev yapan güvenlik köy korucularina teslim edildi.

Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi Batman Il Temsilcisi Taha Etiz, güvenlik korucularinin vatandaslarin can ve mal güvenligi için üst bölgelerde zorlu sartlarda görevlerini icra ettigini söyledi.

Güvelik köy korucularinin vatandas için durdugunu belirten Etiz, “Istedik ki, korucularimiz burada islanmasin, üsümesin. Sizler, ailelerinizi birakip buraya geliyorsunuz. Sizlere çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Nöbette kulübesinde sehit çocugu güvenlik köy korucusunu ziyaret eden Etiz, “Sizlere vakif baskanlarimizin selamini getirdik. Bende gaziyim. Duydugum kadar sende sehit çocuguymus sun. Sana çok tesekkür ediyoruz. Seninle gurur duyuyoruz. Allah sizlere güç kuvvet versin” diye konustu.

Vakif temsilcilerinin korucu noktalari ziyaretlerinde, Sason Sehit Aileleri ve Gazilerle Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Mutalip Çelik, Sason Yücebag Güvenlik Koruculari Dernegi Baskani Yunus Bozkurt ve Ilçe Jandarma karakol Komutani Kidemli Basçavus Mete Ertürk eslik etti.
Kaynak: İHA