Gazeteciler 'Emek Ödülleri'nde Bulusuyor

Samsun 19 Mayis Gazeteciler Cemiyeti yönetimi tarafindan düzenlenen 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü Basin Emek Ödülleri, cumartesi aksami sahiplerini bulacak.

Gazeteciler 'Emek Ödülleri'nde Bulusuyor
Cemiyet Baskani Yusuf Ziya Çakir, "Sehrimizin gerçek basin emekçileri, mesleginin hakkini veren meslektaslarimizla bir araya gelecek olmanin sevinci ve heyecani içerisindeyiz" dedi.

10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle yönetim kurulu olarak ’Basin Emek Ödülleri’ adi altinda bir etkinlik düzenleme karari aldiklarini belirten Yusuf Ziya Çakir, "Samsun 19 Mayis Gazeteciler Cemiyeti, sadece her 10 Ocak’ta degil, firsat buldugu her platformda, meslegimizde yasadigimiz sorunlari, sikintilari dile getirmeye devam ediyor, çözüm yollarinin bulunmasi için emek sarf ediyor. Herkesin malumu oldugu üzere, özellikle son yillarda meslegimizin en büyük sorunu olarak görünen issizlik, ne yazik ki devam ediyor" diye konustu.



"Birlik ve beraberligimiz için"

Pazartesi günü kutlanacak 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nde bir kez daha ’gazetecilik’ mesleginin önemini anlatacaklarini, meslekte yasanan sorunlari ve çalisma sartlarinin iyilestirilmesi gibi ana konulari bir kez daha kamuoyu gündemine tasiyacaklarini söyleyen Cemiyet Baskani Yusuf Ziya Çakir, "Bu düsünceler dogrultusunda, cumartesi aksami düzenleyecegimiz etkinligimizin birlik ve beraberligimizi daha da pekistirmesine vesile olmasini diliyor, simdiden tüm meslektaslarimin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum" seklinde konustu.

Samsun 19 Mayis Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü Basin Emek Ödülleri etkinligi, 8 Ocak Cumartesi günü Fuariçi Derya Tesisleri’nde saat 20.00’de gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA