Baskan Atay'dan Minik Ata'yi Sevindiren Hediye

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, Efeler Belediyesi’ne ait bölgenin en kapsamli Otizm Yasam Merkezi’nde egitim alan 7 yasindaki Ata Deniz Becerikli’ye tekerlekli sandalye hediye etti.

Baskan Atay'dan Minik Ata'yi Sevindiren Hediye


Baskan Atay’in Yedi Eylül Mahallesi’nde hizmete sundugu Otizm Yasam Merkezi, açilmasinin üzerinden yalnizca üç hafta geçmesine ragmen otizm tanisi konmus çocuk sahibi ailelerinden yogun ilgi görerek özel çocuklarin egitim yuvasi oldu. Bu çocuklardan biri de serebral palsi ve otizm tanili Ata Deniz Becerikli. Baskan Atay, Efeler’de yasayan minik Ata’nin annesi Gülbin Becerikli ve babasi Alper Becerikli’nin ogullari için tekerlekli sandalye istegini hizla yerine getirdi. Baskan Atay’in talimatiyla Efeler Belediyesi Saglik Isleri Müdürü ve Zabita Müdürü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’a ve merkezin kurulmasinda emegi geçenlere tesekkürlerini ileten anne Gülbin Becerikli, oglunun devlet okuluna gittigini belirterek, “Otizm Yasam Merkezi örnek bir proje. Bu merkezlerin çogaltilmasi ve otizmlilere yönelik özel okullarin açilmasi gerekiyor. Otizmli çocuklarin özel ilgiye ihtiyaci var. Efeler Belediye Baskanimiz Mehmet Fatih Atay’a hem talebimizi kisa zamanda yerine getirdigi için hem de böylesine önemli bir projeyi bizlere kazandirdigi için tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA