Asilamada Türkiye Birincisi Olan Osmaniye'de Vatandaslar Evlerinde Asilaniyor

Saglik Bakanligi tarafindan günlük olarak açiklanan Covid-19 tablosunda 87,9 asilama oraniyla Türkiye birincisi olan Osmaniye’de asilama çalismalari hiz kesmeden devam ederken, Omicron varyantina karsi hatirlatma dozu olan üçüncü ve dördüncü doz asilar vatandaslara evlerinde uygulaniyor.

Asilamada Türkiye Birincisi Olan Osmaniye'de Vatandaslar Evlerinde Asilaniyor
Saglik Bakani Fahrettin Koca’nin günlük olarak sosyal medya hesabindan paylastigi Covid-19 tablosunda 87,9 asilama oraniyla Osmaniye birinci sirada yer aliyor. Saglik ekiplerince asilama çalismalari hiz kesmeden devam ederken özellikle yasli vatandaslarin evlerinde asilanmasi saglaniyor. Bu baglamda Düziçi Ilçe Saglik Müdürlügü bünyesinde görevli saglik çalisanlari Omicron varyantina karsi hatirlatma dozu olan üçüncü ve dördüncü doz asilari vatandaslara evlerinde uyguluyor.

Omicron varyantina karsi hatirlatma dozlarina basladiklarini ifade eden Düziçi Ilçe Saglik Müdürlügünde görevli Dr. Merve Kuvanç, “Düziçi Ilçe Saglik Müdürlügü olarak tekrardan asilama programina basladik. Yeni çikan varyanta karsi üçüncü ve dördüncü doz hatirlatma dozlarini yapiyoruz. En 30 kisinin oldugu bölgelerde asilama programina basladik. Asilamayla birlikte koronadan korunuyoruz” diye konustular.

Üçüncü ve dördüncü doz hatirlatma asilarini olan vatandaslar ise “Allah devletimize zeval vermesin. Saglik ekipleri evlerimize kadar geldiler. Bizlere hatirlatma dozu olan üçüncü ve dördüncü doz asilarimizi vuruyorlar. Allah’im bizleri korusun” dedi.

Kaynak: İHA