Adana'da Yeni Trend Açiklamasi 'Lahmacun Arasi Kebap'

Adana’da bir kebapçi, lahmacun ve kente özgü Adana kebabini bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yapti. Lahmacun arasi Adana kebap, vatandaslardan tam not aldi.

Adana'da Yeni Trend Açiklamasi 'Lahmacun Arasi Kebap'
Adana’daki Cihangir Kebap’in sahibi Cihangir Korkmaz, lahmacun ve kente özgü Adana kebabi bir arada tatmak isteyenler için gurme dürümü gelistirdi. Lahmacun arasina Adana Kebap ve üzerine tablaci salatasiyla sarilan gurme dürüm, vatandaslardan tam not aldi. Sosyal medya sayesinde de ünlenen gurme dürüm, günde 50-60 porsiyon satiliyor.

“Agir gibi geliyor ama hiç öyle degil”

Is yeri sahibi Cihangir Korkmaz, “Buraya gelen misafirlerimiz kebap yedim, lahmacuna yer kalmadi veya lahmacun yedim kebaba yer kalmadi dedikleri için ikisini bir arada yaptik. Çok güzel bir lezzet oldu. Müsterilere ilk etapta agir gibi geliyor ama hiç öyle degil. Çok güzel bir tadi var. Adana için yeni bir trend. Gurme dürümü Adana çok sevdi. Bizlerde tanitim için elimizden geleni yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

Gurme dürüm yemeye gelen Gül Tunçsoy ise normal cigerden çok daha güzel oldugunu söyleyerek, “Çok lezzetliydi. Kebap ve lahmacun arasi böyle bir lezzet beklemiyordum, herkese tavsiye ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA