Istanbul'da Oyuncak Hirsizi Kadin Kamerada Açiklamasi Ayni Magazaya Gelince Yakalandi

Kagithane’de bir alisveris merkezindeki oyuncak magazasindan ikinci kez hirsizlik yapmaya çalisan kadin polis ekiplerine yakalandi. Kadinin oyuncak çaldigi kameraya yansidi.

Istanbul'da Oyuncak Hirsizi Kadin Kamerada Açiklamasi Ayni Magazaya Gelince Yakalandi
Kagithane Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda, alisveris merkezindeki bir oyuncak magazasina gelen kadin hirsiz, magazada bir süre gezdikten sonra yaninda getirdigi çantaya oyuncak doldurmaya basladi.

Çantasina birkaç tane oyuncak koyan hirsiz daha sonra magazadan çikarak kayiplara karisti.

Ayni magazaya ikinci defa hirsizlik için geldi

Olayin üzerinden belirli bir süre geçtikten sonra kadin hirsiz, tekrar ayni magazaya gelerek gezmeye basladi.

Magazada rafta bulunan yaklasik 400 lira degerindeki oyuncagi çantasina koydu. Daha sonra fark edilmemesi için oyuncagin arkasindaki ürünü öne çekerek rafin dolu görünmesini saglayip tekrar magazadan kaçti. Kadini fark eden magaza görevlileri durumu polis ekiplerine bildirdi.

Oyuncak hirsizi ikinci hirsizliginda yakayi ele verdi

Ihbar üzerine gelen polis ekipleri, kadin hirsizi alisveris merkezinin yakinlarinda yakaladi. Hirsizligi inkar eden kadina polis ekipleri, çantasindaki oyuncagin faturasini sordu. Polislere cevap veremeyen kadin, suçunu kabul etti. Gözaltina alinan hirsizin Nurdan K. isimli kadin oldugu tespit edilirken, kadin emniyete götürüldü. Magazanin güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kadinin daha öncede magazadan hirsizlik yaptigini belirledi.

Oyuncak hirsizligi kameraya yansidi

Emniyette suç kaydinin bulunmadigi ögrenilen kadin hirsiz Nurdan K.’nin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi. Öte yandan kadinin oyuncaklari çaldigi anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, kadinin magazada gezdigi ve bu sirada yaninda getirdigi çantasina oyuncak koyup magazadan ayrildigi görülüyor.
Kaynak: İHA