Baskan Pekyatirmaci Mahalle Ve Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci haftanin belli günlerinde ilçe sakinleri ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.

Baskan Pekyatirmaci Mahalle Ve Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
Selçuklu’nun ortak gelecegi için çalismalarini sürdüren ve bu kapsamda ilçe sakinleriyle istisare eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci Mehmet Akif Mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Mehmet Akif Mahalle Muhtari Kemal Çelim ile ziyaretine baslayan Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, daha sonrasinda mahalle ziyaretlerine; esnaf, aile sagligi merkezi, Mehmet Akif Mahalle Konagi’yla devam etti.

Selçuklu’nun gelecegine tüm hemsehrileriyle birlikte istisare gelenegiyle yön verdiklerinin altini çizen Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Ilçemizde hemen her firsatta farkli mahallelerimizde ilçe sakinlerimizle bir araya geliyoruz. Bu bulusmalarda hem mahallelerimize genis bir perspektifle bakma firsati buluyoruz hem de lokal olarak nerede bir ihtiyaç var onu tespit edip çözüme kavusturmak için gayret ediyoruz. Bu kapsamda Mehmet Akif Mahallemizde muhtarimizla bir araya gelerek mahallemiz hakkinda genel bir bilgi alip sonrasinda esnaflarimizla, mahalle konagimizda büyüklerimizle ve aile sagligi merkezinde hemsehrilerimizle istisare etme firsati bulduk. Tüm dünyada pandeminin olusturdugu olumsuz etkenler dogal olarak ülkemizde etkilendi. Ancak devletimizin tedbirli ve güvenli adimlari sayesinde aydinlik ve refaha kavusacagiz insallah. Ilçemizde de adim adim gezdigimiz tüm noktalarda hemsehrilerimizin devlete ve bize olan güvenleri tam. Onlarin desteklerini hissettigimiz zaman isimizdeki heyecanimiz da artiyor. Her firsatta ilçe sakinlerimizle bir araya gelecegiz ve bu istisarelerle basari grafigimizi daha da yüksege tasiyacagiz insallah” seklinde konustu
Kaynak: İHA