ÜNSAK'tan Musiki Eserler Konseri

Ordu’nun Ünye ilçesi Sanat ve Kültür Dernegi tarafindan düzenlenen konser, dinleyicilerden tam not aldi.

ÜNSAK'tan Musiki Eserler Konseri
Samsun Devlet Klasik Türk Müzigi Korosu, Ünye Sanat ve Kültür Dernegi ve Ünye Belediyesi tarafindan organize edilen konserde, birbirinden farkli musiki eserler dinleyicileri mest etti. Atatürk Parki Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen konserde Samsun Devlet Klasik Türk Müzigi korosunda bulunan birbirinden degerli sanatçilarin seslendirdigi musiki eserler muhtesem bir konsere imza atarken, bazi dinleyiciler ise çalan eserler eslik etti.

“ÜNSAK Kültüre ve Sanata destek amaciyla kuruldu”

Ünye Sanat ve Kültür Dernegi’nin ilçede sanata ve kültüre destek vermek amaciyla kuruldugunu ifade eden Dernek Baskani Ismet Küçükoglu, “Bu aksam bu konser bizler için apayri bir onurdur. Samsun’dan buraya gelen bu koronun her yil bu etkinligimize katilmasi az rastlanir bir durumdur. Ünye Sanat ve Kültür Dernegi, Ünye’nin sanatina ve kültürüne katki yapmak amaciyla kurulmus bir dernektir. Pandemiden önce daha çok çalismalarimiz vardi. Artik bu günden itibaren etkinliklerimize yogun bir sekilde devam edecegiz" diyerek, emegi geçenlere tesekkür etti.

Yapilan konusmanin ardindan bir çok sanatçinin koroyla söyledigi eserler, konser sonuna kadar dinleyenleri mest ederken, program sonunda ise Ünye Sanat ve Kültür Dernegi Baskani Ismet Küçükoglu Solit Özge Altintas’a plaket verdi.
Kaynak: İHA