Kahramankazan'da Ögrenciler Eglenerek Ögreniyor

Kahramankazan Belediyesi tarafindan hazirlanan program ile tiyatrodan sinemaya, okçuluk egitiminden sanat kurslarina kadar birçok etkinlige katilan ögrenciler hem egleniyor hem de ögreniyor.

Kahramankazan'da Ögrenciler Eglenerek Ögreniyor
Kahramankazan Belediyesi, ögrenciler için tatil boyunca birbirinden renkli etkinliklerin yer aldigi bir program hazirladi. Ögrenciler bu kapsamda tiyatro oyunlari ile çocuk filmleri izliyor. Sinema gösterimine katilan ögrencilere ve ailelere misir ikram ediliyor. Okçuluk sporu alaninda da ögrencilere egitimler veriliyor. Ögrenciler için Ankara’daki tarihi ve turistik mekanlara gezi programlari düzenleniyor. Kahramankazan Belediyesi gençlik merkezleri ve mahalle kültür evlerinde kagit katlama sanati egitimi, resim, müzik ve görsel sanatlar atölyeleri ile akil oyunlari etkinliklerine de katilan ögrenciler için ayrica belediyenin yüzme havuzunda yüzme kurslari da gerçeklestiriliyor. Tatil boyunca sürecek birbirinden renkli etkinlikler sayesinde ögrenciler kaliteli vakit geçirerek, hem eglenmis hem de ögrenmis olacak.

Edebiyat ögretmeni olan Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, belediye olarak gelecegimizin teminati olan çocuklarin her zaman yanlarinda olduklarini belirterek, “Yarinlarimiz olan yavrularimiz için ne yapsak az. Onlarin daha kaliteli bir egitim almasi için tüm imkânlarimizi seferber ediyoruz. Bu kapsamda onlara hem bir karne hediyesi vermek, hem de yariyil tatillerini kaliteli sekilde degerlendirmelerini saglamak için böyle bir program hazirladik. Tüm çocuklarimizi egitim dönemi boyunca harcadiklari çaba için kutluyorum. Tatillerini en iyi sekilde geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA