Tepebasi'ndan Üniversitelilere Ücretsiz Yemek Destegi

Tepebasi Belediyesi, 3 Ocak itibari ile üniversite ögrencileri için yemek hizmeti vermeye basladi. Ögrenciler artik aksam yemegini iki farkli noktada ücretsiz olarak yiyebilecek.

Tepebasi'ndan Üniversitelilere Ücretsiz Yemek Destegi
Tepebasi Belediyesi, kentteki üniversite gençleri için gerçeklestirdigi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Sabah saatlerinde ögrenciler için 19 Mayis Gençlik Merkezi’nde çorba ve ekmek ikrami devam ederken; 2 Eylül Gençlik Merkezi’nde ve Zisan Kizilcikli Belde Evi’nde ögrencilere aksam yemegi de 3 Ocak tarihinden itibaren ücretsiz olarak sunulmaya basladi.

Nihal-Ismail Akçura Asevi’nde uzman belediye personeli tarafindan titizlik ile pisirilen yemekler, ögrencilere aksam 18.00-19.00 saatleri arasinda ikram ediliyor. Üniversite ögrencileri, ögrenci belgesi ve HES kodu ibraz ederek her iki noktada hizmete sunulan yemek ikramindan faydalanabiliyor.

“Gençlerimizin daima yanindayiz”

Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç da ögrenciler için sunulan aksam yemegi hizmeti hakkinda degerlendirmede bulunurken, “Ögrenci kenti olarak bilinen bir yer olan Eskisehir’imize, üniversite ögrencilerimiz çok büyük bir deger katiyor. Öte yandan her geçen gün kötüye giden ekonomik durum, giderek zorlasan geçim sartlari, harçliklari ile hayatini idame ettiren ögrencilerimizi de derinden etkiliyor. Çok iyi biliyoruz ki barinma, beslenme, ögrenim giderleri, sosyal yasam gibi giderler ile bogusan gençlerimiz, harçliklari ile günlerini geçirmekte zorluk çekiyor. Ailelerin, Eskisehir’de ögrenim gören çocuklari için maddi destek saglamasi, giderek daha çok güç bir hal aliyor. Biz de Tepebasi Belediyesi olarak gençlerimize verdigimiz önem dogrultusunda önemli bir destegi hayata geçirme karari aldik. Ekiplerimizin Nihal-Ismail Akçura Asevimizde titizlikle pisirdigi yemekleri, iki farkli noktada ücretsiz olarak üniversite ögrencilerimize sunuyoruz. Bu hizmet ile ögrencilerimizi biraz olsun rahatlatmayi, anne ve babalarinin da omuzlarindaki yükü paylasmayi amaçladik. Tepebasi Belediyesi, gençlerimizin daima yanlarinda olacak. Simdiden tüm ögrencilerimize afiyet olsun” sözlerini kullandi.
Kaynak: İHA