Kocasinan, Yilin Ilk Meclis Toplantisini Yapti

Kocasinan Belediyesi, 2022 yilin ilk meclis toplantisini gerçeklestirdi. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, yönetiminde gerçeklestirilen toplantida, 21 gündem maddesi görüsülüp karara baglandi. 2021 yilinda yapilan hizmetlerin Kocasinan’a ve Kayseri’ye hayirli ugurlu olmasi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, “Yeni yilda ilk toplantimizi gerçeklestiriyoruz. 2022 yilinin, hayirli olmasini diliyorum. Insallah hem sehrimiz hem de ülkemiz için saglikli ve bereketli bir yil olur” dedi.

Kocasinan, Yilin Ilk Meclis Toplantisini Yapti


Kocasinan’da birbirinden önemli projeye imza attiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Insallah 2022 yili, yapacagimiz çalismalarla bir önceki yildan daha verimli, daha bereketli ve daha güzel geçer. Simdiden yapacagimiz çalismalarda Allah kolayliklar versin. Hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin. 2022 yili sehrimiz ve ülkemiz için iyi bir yil olsun” ifadelerine yer verdi.

Ardindan Kocasinan Belediyesi Meclis Toplantisinda 21 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi. Meclis toplantisinda ilk önce Kocasinan Belediyesi meclisinin toplanti günleri belirlendi. Sonrasinda Denetim Komisyonu Üyeligi seçimi yapildi. Gizli oylamayla yapilan seçimde Denetim Komisyon Üyeligine; Nuriye Çetin, Haluk Sezai Eksi, Rahmi Hamurcu, Muammer Kiliç ve Esef Özkan seçildi. Gündem maddeleri arasinda yer alan Erkilet Ertugrulgazi Mahallesi’nde insa edilen yeni parka, oy birligiyle ‘Kayserispor’ ismi verildi.

Baskan Çolakbayrakdar, sehrin markasi olan Kayserispor ’un Kocasinan’da bir parka isim verilmesinin son derece anlamli ve önemli oldugunu vurguladi. Toplantida daha sonra Kocasinan, Çandir, Argincik, Hacisaki, Oymaagaç, Yenidogan, Yesil, Seyrani ve Yenisehir Mahallerinin imar planlari görüsülüp karara baglandi.

Baskan Çolakbayrakdar’in 2022 yilinin ilk meclis toplantisinda alinan kararlarin sehrimize ve ülkemize hayirli olmasi temennisinde bulunmasiyla toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA