Hakim ve Savcı Maaşları Ne Kadar Oldu? 2022 Zamlı Hakim ve Savcı Maaşları

Memur ve memur emeklisine gelen zamların ardından birçok kişi maaşlarının ne kadar olacağı hakkında araştırmalara başladı. En sık aratılanlar arasında ise hakim ve savcı maaşları yer alıyor. Peki, 2022 savcı maaşları ne kadar? 2022 hakim maaşları ne kadar? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? İşte merak edilenler...

Hakim ve Savcı Maaşları Ne Kadar Oldu? 2022 Zamlı Hakim ve Savcı Maaşları
Aralık ayı enflasyon oranın TUİK tarafından açıklanmasıyla birçok kişi memur ve memur emeklisi hakkında araştırmalara başladı. Zamlı maaşların açıklanmasının ardından birçok devlet memuru konu hakkında detayları merak etti. Bu kapsamda en merak edilenler arasında hakim ve savcı maaşları ne kadar oldu ve 2022 zamlı hakim ve savcı maaşları ne kadar soruları yer aldı. Memur maaşlarına yapılan yüzde 22,48'lik zammın ardından hakim, savcı ve avukat maaşları da oldukça merak ediliyor. Zamlı hakim maaşları ve zamlı savcı maaşları hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

2022 Hakim, Savcı ve Avukat Maaşları Ne Kadar?


2022 hakim, savcı ve avukat maaşları birçok kişi tarafından sık sık aratılan konular arasında yer alıyor. Uzun zamandır 3 Ocak tarihini bekleyen milyonlarca çalışan ve emekli 3 Ocak tarihinin gelmesiyle maaşlarına gelen zam hakkında bilgi sahibi oldu. 3 Ocak Pazartesi günü normalde her ayın 3'ünde açıklanan verilerin bu sene Ocak ayında açıklanacak olanı maaşlar için belirleyici nitelik taşıyordu. Bu sebeple birçok çalışan açıklanacak verileri yakından takip ediyordu. Sabah saat 10.00'da TUİK tarafından aralık ayı enflasyonunun açıklanmasıyla memur ve memur emeklisine yapılacak zam oranı da belirlendi. Bu sebeple birçok kişi maaşları hakkında araştırmalara başladı. En sık aratılanlar arasında ise 2022 hakim maaşları ve 2022 savcı maaşları oldu. 2021 senesinde birinci sınıf hakim için belirlenen maaş 14 bin 957 TL olarak açıklanmıştı. 2022 yılı hakim ve savcı maaşları hakkında gelişmeleri sitemizden öğrenebilirsiniz.


Hakim ve Savcı Maaşları Ne Kadar Oldu? 2022 Zamlı Hakim ve Savcı Maaşları

Hakim ve Savcı Maaşları Ne Kadardı?


Zamlar yapılmadan önce hakim ve savcı maaşlarının da nasıl olduğu merak ediliyor. Ocak 2022 tarihinden itibaren memur ve memur emeklisi maaşlarına zam gelmesiyle avukat, hakim ve savcı maaşlarında da değişikli bekleniyor. Bu sebeple en sık aratılanlar arasında maaşlar yer almaktadır. Hakim ve savcı maaşları şu maddeler halinde sıralanabilir;

8. Derece: 9.636 TL
7. Derece: 9.998 TL
6. Derece: 10.361 TL
5. Derece: 10.734 TL
4. Derece: 11.076TL
3. Derece: 11.427 TL
2. Derece: 11.845 TL


Hakim ve Savcı Maaşları Ne Kadar Oldu? 2022 Zamlı Hakim ve Savcı Maaşları

Zamlı Maaşlar Ne Zaman Yatacak?


3 Ocak günü itibariyle memur ve memur emeklisi maaşlarına gelen zamlar açıklandı. Bu durumun ardından birçok kişi zamlı maaşlar hakkında araştırma yapmaya başladı. En sk aratılanalr aarasında ise zamlı maaşlar ne zaman yatacak sorusu yer almaktadır. Ayrıca zamların yeterli olmadığını belirten birçok kişi ek zam konusunda da sosyal medyada görüşlerini bildirmeye devam ediyor. Devlet memurları, sözleşmeliler, personel ve memur emeklileri zamlı maaşlarını ayın 15'inde alacak. 15 Ocak 2022 tarihinde yatacak maaşları birçok kişi ilgiyle bekliyor. 17-26 Ocak tarihinde SSK emeklilerinin maaşı yatmaktadır. 25-28 Ocak tarihinde ise Bağ-Kur emeklisinin zamlı maaşları yatırılacak. 15 Ocak tarihinden itibaren birçok kişi yeni maaşlarına geçiş yapmış olacak. Konuyla ilgili güncel gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.