Bozüyük Belediye Tiyatro Ekibi Sanatevi'nde Ilk Misafirleriyle Bulusuyor

Bozüyük Belediye Tiyatro Ekibi sömestr tatilinde çesitli atölye çalismalariyla 5-15 yas arasi çocuk ve gençlerle bulusuyor.

Bozüyük Belediye Tiyatro Ekibi Sanatevi'nde Ilk Misafirleriyle Bulusuyor
Sömestr atölyeleri için kayitlar Bozüyük Belediyesi Sanatevi’nde alinacak. Bireyler seçtikleri atölyede yas gruplarina göre ayrilacak ve tüm atölye çalismalari uygulamali olacak yapilacak. Drama Atölyelerinde; katilimcilar empati, liderlik, özgüven gibi soyut kavramlari eglenceli oyunlar oynayarak kesfedecekler. Kukla Yapim ve Oynatim Atölyelerinde; katilimcilar Astronot Kukla yapmayi ögrenecekler ve kendi yaptiklari kuklalari uygulamali olarak gizemli bir uzay yolcugunda oynatma firsati yakalayacaklar. Geri Dönüsüm Malzemelerinden Oyuncak Yapim Atölyelerinde katilimcilar evde, okulda, disarida kullanildiktan sonra geri dönüsüme atilan malzemelerle nasil oyuncak yapilacagini ögrenirken bir yandan daha temiz bir dünya algisini da sahiplenmis olacaklar.Çilgin Profesörle Deney Atölyelerinde, çocuklar fizigin ve kimyanin gücünü deneylerle kesfedecekler. Bera Abla Masal Anlatiyor Atölyesi ise Bozüyük Belediye Tv sosyal medya hesaplarindan uzun zamandir Bozüyük’ün çocuklari ile bulusan Bera Abla, bu atölyede interaktif masal anlatacak. Atölye, bu masali her zaman arkadaslarimiza hatirlatacak bir uygulama ile son bulacak.

Sömestr atölyeleri ile faaliyete geçen Bozüyük Belediyesi Sanatevi, dönem dönem düzenleyecegi sanatsal ve kültürel etkinliklerle Bozüyüklü misafirlerini agirlamaya devam edecek.
Kaynak: İHA