Taziye Evindeki Silahli Kavgada Yaralanan Bashekim Açiga Alindi

Sanliurfa’da taziye evinde iki aile arasinda çikan silahli kavgada ayagindan tabancayla vurularak yaralanan Balikligöl Devlet Hastanesi Bashekimi Eyyüp Selli, Il Saglik Müdürlügünce açiga alindi.

Taziye Evindeki Silahli Kavgada Yaralanan Bashekim Açiga Alindi
Edinilen bilgiye göre, olay, Karaköprü ilçesine bagli Güllübag Mahallesi’nde meydana geldi. Geçtigimiz Çarsamba günü husumetli iki ailenin fertleri, taziye evinde karsilasinca aralarinda tartisma çikti. Kisa sürede büyüyerek, evin disina da tasan tartisma, silahli kavgaya dönüstü. Bu sirada ateslenen tabancadan çikan mermiler, Balikligöl Devlet Hastanesi Bashekimi Eyyüp Selli ile Hüseyin S. ve Mesut G.’ye isabet etti. Ayagindan yaralanan Bashekim Selli ve 2 kisi, Mehmet Akif Inan Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedaviye alindi.

Hastanede tedavisi süren Bashekim Eyyüp Selli, Sanliurfa Il Saglik Müdürlügü tarafindan 2 ay süreyle açiga alindi. Il Saglik Müdürlügü’nden yapilan yazili açiklamada, "Balikligöl Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Eyyüp Selli, hakkinda devam eden savcilik sorusturmasi nedeniyle, zorunlu prosedür olarak müdürlügümüz tarafindan 2 ayligina açiga alinmistir" denildi.
Kaynak: İHA