Milletvekili Aydin Açiklamasi 'Devletimizin Tüm Olanaklarini Seferber Ettik'

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin Adiyaman’da bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Aydin Açiklamasi 'Devletimizin Tüm Olanaklarini Seferber Ettik'
Ahmet Aydin’a bu ziyaretlerinde Belediye Baskani Süleyman Kilinç, AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin, Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis, Kadin Kollari Baskani Saliha Diler ve Gençlik Kollari Baskani Mevlüt Kustepe eslik etti.

Ilk olarak Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar’i makaminda ziyaret eden Aydin, Adiyaman’da devam eden kamu yatirimlari ile ilgili istisarede bulundu. Son dönemde yasanan olumsuz hava kosullarinda çalismalarin koordine edildigi Adiyaman 112 Acil Çagri Merkezi’ni ziyaret ederek son durum hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

Adiyaman Küçük Sanayi Sitesi’nde olumsuz hava kosullari nedeniyle is yerleri hasar gören esnaflara geçmis olsun dileklerini ileten Milletvekili Aydin, Adiyaman Belediyesi’nin karla mücadele eden personele verdigi yemekte çalisanlarlar bir araya geldi.

Aydin, “Zorlu bir süreci hep birlikte dayanisma içerisinde astik. Valimizin koordinasyonunda Il Özel Idare, Belediye, Karayollari ve AFAD gibi bütün kuruluslarimiz ciddi bir çalisma yürüttü. Ankara’da süreci anlik olarak takip ederek ilk firsatta ilimize geldik. Çok hizli bir sekilde koordinasyon saglandi. Yetkililerimiz, son on gün içerisinde 112 Acil Çagri Merkezi’ne 36 bin çagrinin geldigi bilgisini verdi. Mahalle muhtarlarimizi da sürecin içerisine dahil ederek olaganüstü bir çalismaya imza atildi. Bu yagislari özellikle son dönemde kuraklik yasayan ilimiz için bir bereket kaynagi olarak da görüyoruz. Bizleri üzen hadiselerde yasandi. Besni ilçemizde yasanan üzücü olayda maalesef genç bir kiz kardesimizi kaybettik. Devletimizin bütün imkanlarini halkimiz için seferber ettik. Helikopter, hava ambulansi, paletli ambulanslar ve birçok araç ilimizin en ücra noktalarinda halkimizin hizmetine sunuldu. Insanüstü bir çalisma yürüten basta siz emekçi kardeslerimiz olmak üzere sivil toplum kurulusu temsilcilerimize ve Adiyaman Valiligimiz koordinasyonunda görev yapan tüm kuruluslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA