Karda Görev Yapan Çalisanlara Fatih'te Balik Ekmek Ikrami

Fatih Belediyesi, Istanbul’u esir alan kar yagisi süresince sahada çalisan görevlilerini düzenledigi etkinlikte bir araya getirdi. Balik ekmek dagitilan etkinlikte, görevliler zorlu çalisma sürecinin yorgunlugunu atti.

Karda Görev Yapan Çalisanlara Fatih'te Balik Ekmek Ikrami
Fatih Belediyesi, Istanbul’u esir alan kar yagisi sürecinde, sahada canla basla çalisan görevlilerini unutmadi. Belediye bünyesindeki Fen Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügüne bagli çalisan görevliler, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Fatih Belediye Baskani M. Ergün Turan’in katildigi etkinlikte, sahada görevli çalisanlar zor geçen günlerin yorgunlugunu unuttu. Baskan Turan’in da balik ekmek dagittigi etkinlikte, 700 çalisana balik ekmek ve helva dagitildi.

"Vatandaslarimiz magdur olmasin diye yollari açtik"

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü’nde servis amiri olarak görev yapan Adem Babur, kar yagisi sürecinde yaptiklari çalismalara iliskin, "Fatih Belediyesi olarak kar yagisinin ilk gününden itibaren sahada 7 gün 24 saat, kamu daireleri olsun, hastaneler, otobüs duraklari, ana arterler, kaldirimlar ve caddelerde tuzlama ve kar küreme yaptik. Vatandaslarimiz magdur olmasin diye yollari açtik. Elimizden gelen gayreti gösterip, çalistik. Allah’in izniyle sikinti olmadi, Fatih Belediyesi olarak isin hakkindan geldik. Yarimadada yasayan her vatandasin magdur olmamasi için elimizden gelen her seyi yapiyoruz. Fatih Belediyesinde çalisan personellerimiz için Fatih Belediye baskanimiz balik festivali düzenledi.

Fotograflar çekildik, tanistik. Sag olsun baskanimiz sik sik bu tür etkinlikler düzenliyor" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA