Çocuklar, Kizak Senliginde Doyasiya Eglendi

Akyazi Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Akyazi Belediyesi Kizak Senligi’nde aileler çocuklari ile birlikte karin tadini doyasiya çikararak keyifli zaman geçirdi.

Çocuklar, Kizak Senliginde Doyasiya Eglendi
Akyazi Belediyesi tarafindan yariyil tatilindeki ögrenciler ve ailelerinin güzel vakit geçirmeleri için organize ettigi ‘Akyazi Belediyesi Kizak Senligi’, yogun katilimla basladi.

Güzlek Mahallesi Keremali Yayla yolunda hazirlanan alanda gerçeklestirilen senligin ilk gününde vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Çocuklari ile birlikte karin ve doganin tadini çikarmak isteyen aileler senlige akin ederken Akyazi Belediyesi tarafindan sunulan imkanlarla keyifli vakit geçirdiler. Etkinligin Pazar günüde devam edecegini belirten Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, kentteki tüm vatandaslari, Akyazi’ya davet etti.

“Çocuklarin mutlulugu bizim en büyük motivasyon kaynagimiz”

Senlige Akyazi’dan ve çevre ilçelerden birçok vatandasin katildigini ifade eden Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Biz karne tatilinde olan çocuklarimiz ile ailelerinin karin tadini çikarmasi ve eglenceli vakit geçirebilmesi için bu senligi düzenledik. Iki gün sürecek olan senligimize vatandaslarimizin yogun bir sekilde katilmasi bizleri de memnun etti. Burada hem çocuklarimiz hem de aileleri kendi getirdikleri ve bizim temin ettigimiz kizaklarla eglenceli vakit geçirdiler. Çocuklarin mutlulugu bizim en büyük motivasyon kaynagimiz. Akyazi Belediyesi olarak bu tür sosyal etkinlikleri düzenlemeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA